Aesop

aesop
 Bilder: http://www.artilleriet.se/

Jag har testat några av produkterna från Aesop. Små prover från Artilleriet var jätteroligt att få tillsammans med sin beställning. Det är inte bara förpackningarna som är snygga, innehållet är också snyggt! Alltså riktigt bra naturliga ingredienser som doftar underbart gott!

Schamoo och balsam påminner väldigt mycket om Dermanords produkter i doft och känsla. Det känns som ett gott betyg. Fast proverna var lite för små för att räcka till hela mitt tjocka och nu ganska så långa hår. Provet med handkräm räckte däremot långt, upp till armbågarna med väldoft!

Jag har inte köpt något av Aesop, ännu. Jag vet inte vad jag ska välja. Jag är mest sugen på tvålen och handkrämen på bilden. Flaskorna är dock gjorda av glas och det brukar jag undvika på mitt handfat. Men priset är väl det som stoppar mig mest. Någonting någongång! Men, som sagt, Dermanord är ett alldeles förträffligt alternativ! Om man är ute efter bra innehåll och aromaterapi mer än tjusiga flaskor då.

Kommentarer
Postat av: STILITIDEN

Åh, håller med dig. De är dyra, men doften hänger kvar länge. Tycker att Lilla Bruket håller hög klass också. Köpte en liiten tup Aesop till dottern (för huden) för ett tag sedan, men 800 kronor för en i och för sig underbar tvål till badrummet, nej, hade önskat en liten mini av den då...

Ha en fin dag!
Camilla

2013-09-16 @ 08:06:56
URL: http://stilitiden.se
Postat av: Nilla Tankebubblor

Ja Lilla Bruket har bra saker! Jag har mest köpt deras flytande tvålar, och doftljusen såklart... :-)
Jag har doftat på schampot. Jag gillar den typen av dofter som de har, som liknar Aesop och Dermanord.

2013-09-16 @ 08:16:55
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0