Galleri sommar / tillbakablick på sommaren 2013

galleri fredag
galleri fredag sommar
 
Sommarlov Frihet Gryning Skymning Saftigt På väg Blomster Sommarjobb Picnick Sommarkväll Dagg Firande Sommardoft I stan Glassigt Bad Det bästa med sommaren Grönt Smultronställe Svalkande.

Nu är vi igång med Galleri Fredag igen. Det är Erica Pixelie som har valt septembers teman och vi börjar med en tillbakablick på sommaren som varit.
De flesta av mina bilder idag är fotograferade med mobilkameran under vår semester i Karlskrona.


En helt annan sak: En fråga om bloggens kodmallar/stilmallar:
I juni förra året ändrade blogg.se om i bloggverktyget. I samband med det ändrades något som jag inte vet hur man ska göra med. Blogg.se vill inte hjälpa mig. Jag har ju en hel del länkar i mina inlägg. När man för muspekaren över den understrukna texten så blir texten ljusblå. Ta till exempel muspekaren över texten här ovanför där det står semester och du kan se en textruta där det står Karlskrona Dragsö och så kan du klicka där för att komma till det inlägget jag skrev om vår semester i juli.

Men nu har det blivit så att även texten innan den första länken i ett inlägg blir ljusblå, trots att den inte tillhör länken. Det är bara texten innan den första länken, inte efter. (i detta inlägget blir all text innan länken till Pixelie blå om man håller muspekaren över den) Jag vill alltså att bara att den understrukna texten som är en länk ska bli ljusblå och ingen annan text. Hur och var ska jag ändra detta. Finns det någon som kan hjälpa mig?

Kommentarer
Postat av: Annika

Härliga, härliga sommarbilder! Ni såg ut att ha haft en bra semester :-).

Ditt problem kan jag tyvärr inte hjälpa dej med, hoppas nån annan kan...

Ha en skön helg!

2013-09-06 @ 21:49:36
URL: http://annikaprotempera.wordpress.com
Postat av: Nilla Tankebubblor

Tillägg: Det där blogg-relaterade problemet har jag nu löst genom att kopiera kodmallar och stilmallar och gå tillbaka till ursprunget, för att därifrån börja om från början i kodmallen.

2013-10-20 @ 12:52:55
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0