halvårskoll 2014 - 2

halvaret
 
Här kommer andra halvan av 2014:

Juli
Köksrenoveringen som vi påbörjade lite redan i januari och drog igång på riktigt i maj, är nu äntligen färdig. Vi har ett nytt kök!
Vi har hunnit med att åka och bada lite också både i sjö och hav. Köpt en ny tv har vi också gjort i juli. Jag hade tre veckors semester.

Augusti
Lilleman och jag besökte Kalmar slott tillsammans med mina föräldra och bror med familj. Tösen var tyvärr sjuk då och kunde inte följa med. Vi hade mycket regn i augusti och översvämning i källartrappen, lite in i källaren. Trist, men det var lätt fixat i alla fall. Tösen och jag var och såg Trollflöjten tillsammans med en vän till mig. Hade också en trevlig utekväll med tjejkompisarna i öltälten med mera. Nu har lilleman börjat i mellanstadiet och har en egen nyckel. Jag var på möhippa tillsammans med ett gäng ganska så nya bekantskaper. trevligt.

September
Denna månaden började med en spa-resa till Öland. P och jag var där tillsammans med hans familj. Jag provade på att spela fotbollsgolf tillsammans med mina jobbarkompisar. Vi var på vigsel och mingel. Jättefint!

Oktober
Jag bakade goda bullar till kanelbullens dag. Jag var förkyld och hemma från jobet i två dagar. Barnen har fått varsin ny telefon Samsung Galaxy Express 2. Barnen och jag såg LasseMaja 2 på bio. Var på kalas hos brorsan. Lagade ett hål i en tand, provisoriskt.

November
Tösen och jag var på simtävling. Jag har nya glasögon, men har inte riktigt börjat använda dem ännu. Klippte håret lite kortare igen och har det blont. Vi köpte en helt ny bil, Kia Cee'd mörkgrå. Lilleman har sålt kakor på torget med sina klasskompisar. Första advent var den 30/11.

December
Var på julbord-knytkalas tillsammans med fyra kompisar. Jag gjorde köttbullar och så gjorde jag cakepops. Var på aroma-massage. Var hos tandhygienisten; inga fler hål. Mycket trevlig julshow och julbord med mitt jobb. Barnen var med i Luciafirande i simhallen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0