önskelista

önskelista
Bilder: Allt om mat, Dermanord, Les Mills, Friends.

Middag är något jag önskar mig att få. Någon som bjuder ut mig eller lagar mat hemma hos. Jag gillar att laga mat, men det jag uppskattar mest är att få hjälp. Att laga mat tillsammans är oftast roligare, inte bara på helgerna.

Massage finns alltid med på min önskelista! Gärna av någon som använder produkter från Dermanord/Maria Åkerberg.

Träning är något jag behöver och mår bra av. Egentid till att åka iväg på ett skönt träningspass med BodyPump eller BodyBalance är det bästa! Men även att komma igång och få in träningen ännu mera i den vardagliga rutinen. Promenader och hemma-träning.

Vänner vill man ju ha. Tur att jag har trevliga jobbarkompisar med tanke på att det är dem jag träffar mest. Sedan går min tid åt mina barn. Min man och jag borde unna oss mera Tillsammanstid. En kort kvällspromenad utan barnen borde man hinna med någon dag i veckan i alla fall. Jag försöker träffa mina kompisar oftare men alla har så fullt upp. Var sak har sin tid antar jag. Just nu är vi inne i medelåldern med barn som behöver hjälp med läxor och skjuts till träning m.m. Det känns som om tiden inte räcker till alltid.

I övrigt så önskar jag mig Ingenting.

december

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0