Söndag / fjärde advent / gran

söndag
julklappar
Julklappar
Jag har köpt en Diamond Lights till tösen. Och lite smått och gott till barnens kusiner. Det inte så många klappar att slå in i år. Jag gillar Panduros julklappspapper, speciellt det med skogsdjur som jag köpte i år.

Ränder
Lilleman var hos frisören igår. Han fick en cool frisyr med några rakade fartränder på ena sidan. Det blev tufft! Så länge det varar.

Advent
Idag tände vi fyra ljus. Barnen fick böcker och spel i adventspresenterna. Fjärde advent brukar vi gå ut i skogen efter en gran, så även i år. Tyvärr utan snö, men det har i alla fall varit minusgrader.

Pepparkakor
Vi har bakat pepparkakor hemma hos farmor och farfar i år, tillsammans med barnens lilla kusin. Det blev en annorlunda deg eftersom den lilla inte tål mjölkprotein. Jag bjöd på mina saffransbullar också till fikat.

Gran
Barnen åkte med pappa i farfars nya traktor, ut i skogen för att välja en gran. De hittade snabbt en gran som de ville ha. Sedan var det kul att hoppa på de istäckta vattenpölarna med lera under också. Det har varit frostigt och halt idag. Nu ska vi klä granen och mysa!

söndag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0