Söndag / första advent / grumlingar ögonen

söndag
söndag
Advent
Nu har vi tänt det där första ljuset i adventsljusstaken. I år har jag en ljusplatta med magnetiska ljushållare från Ernst. Och så en liten krans i plastgranris. I bakgrunden skymtar min elljusstake Milano från Star trading och rumgranen i en kruka från Plantagen. Min fina vita amaryllis blommor fortfarande.

Adventspresenter
Det blev adventspresenter i år igen för barnen. Idag fick de en DVD med Julkalendern från 2006 LasseMajas detektivbyrå. Lilleman fick tröja och byxor från Lindex. Tösen fick träningslinne och en topp från Stadium.

Torget
Jag stod och huttrade på tordet tillsammans med lilleman och några av hans klasskompisar igår. De sålde kakor för att få ihop till skolresan som de ska åka på i 6:an. Mina kakor sålde slut först av alla :-)

Skridskor
Om man gillar att åka skridskor, men bara håller till lite lagom på kvarterets spolade vinter-isbana eller på skolutflykten, och inte behöver så avancerade grejer. Då kan jag rekommendera dessa enkla justerbara barnskridskor från Stadium eller Intersport. Tänk på att ha strumpor i ull/funktionsmaterial.

Grumlingar
Prickar framför ögonen. Detta kom i samband med att jag bytte glasögon, men jag vet inte om det har något med det att göra. Ögonen är väl lite ovana såklart och kanske stressade, en typ av ögonmigrän? Väldigt jobbigt. Det som stod på denna sidan stämmer in på mig i alla fall.

söndag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0