Söndag / frissan / ny bil

söndag
kakor
Kakor
Lillemans klass har sålt kakor på torget. De ska vara där nästa helg också, då är det vår tur. De sparar till en klassresa. Jag var där en sväng för att titta hur det gick för dem, tänkte köpa tillbaka mina egna kakor. Men de hade gått åt som smör i solsken! Jag bakade efter detta receptet, fast utan jordnötssmöret.

Solsken
Apropå solsken så fick jag se solen när jag var ute i lördags! Det var så skönt att känna solstrålar mot ansiktet. Tur att jag var ute just då och inte satt inomhus i en simhall. Det var frost på morgonen men nu ser minusgraderna ut att dröja.

Guldmedalj
Barnen har varit på simtävling denna helgen. Lilleman fick stå överst på prispallen och ta emot en guldmedalj i 25 m fjärilsim. Han satt personligt rekord på 21,96 sekunder. Även personligt rekord 50 m bröstsim 53,20 sek.
Tösen satt personligt rekord på 100 m frisim 1,33 minuter.

Nyklippt
Jag var hos frissan i fredags. Håret är blondare, kortade och för tillfället fönat rakt. Kul att variera lite mellan rakt och lockigt.

Bilen
Vi har bytt bil! Det blev en ny Kia cee'd. Vi är väldigt nöjda med den. Den har rattvärme, så skönt det är. Blombuketten här var förresten från vår bilhandlare. :-) Fint det!

söndag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0