Söndag / glasögon / Tube roll

söndag
amaryllis

Amaryllis
Min amaryllis som jag köpte för två veckor sedan har nu slagit ut med sina vita fina blommor. Det är tre knoppar på den.

Glasögon
Vi har nya glasögon. P har de svarta och jag har de guldbruna bågarna. De kommer från Silhouette och heter SPX connection. Jag är översynt +2,0.
Mina första glasögon köpte jag för två år sedan.

Tuberoll
"Den ultimata uppvärmnings eller återhämtningsprodukten för högintensivträning. Placera produkten under de ömma musklerna och rulla över området för att stimulera tryckpunkter, vilket ökar cirkulationen som bidrar till att motverka mjölksyra. Använd den innan träning för att värma upp eller efter träning för snabbare återhämtning." från Casall. Denna rullen var skön att lägga sig på och rulla längs ryggraden.
Hela familjen använder den.

Grått
Det är mitten av november och det är bara grått och mulet och regnigt hela tiden. Det är inte mycket vi har fått se av solen denna månaden. Lilleman har varit hostig denna veckan. Känns som tristaste tiden på hela året.

Julmust
Varför smakar julmusten godast iskall? För när den är ljummen känner du hur söt den i själva verket är! Julmust/läsk innehåller väldigt mycket socker. Det är lätt att få i sig alldeles för mycket socker när det gäller just att dricka det. Jag dricker i stort sett aldrig läsk eller julmust, vi köper inte hem det.

söndag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0