Halvåret 2015 - 2

2015
 
(Första halvan av 2015.) Här kommer andra halvan av 2015:

Juli
Barnen åker iväg till campingen på Öland med farmor och farfar. De är där en vecka innan P och jag kommer och tar över husvagnen. Så min första semestervecka blir barnfri och avkopplande hemma. Sedan har vi en fin vecka tillsammans med barnen på Öland. De provar på attt köra Gokart och vi badar i poolen och sjön. Besöker trollskogen och har det väldigt fint. Sedan åker dottern till en kompis som har stuga i Blekinge. P målar garaget. Byter tak på garageförrådet. Dottern och jag var på fiskpedikyr. Vi beöker High Chapparal och äter churros. Och sista dagen i juli är vi på Liseberg och åker Helix!

Augusti
P har byggt en ny uteplats, grillplatsen. Två odlingslådor finns det också. Lilleman går golfkurs och får grönt kort. Har en fin kväll med tjejerna och vi ser Ola Salo sjunga. Barnen är i Båstad på simläger och äventyrsbana på hög höjd. Min mamma och hennes kusiner ordnar släktträff. Tösen och jag börjar på danspasset Sh'bam. Barnen för nya möbler, tösen ett nytt skrivbord från Ikea. Har grillkväll och äter på altanen.

September
Barnen och jag ser Insidan ut på bio. Den var mycket bra och rolig. Det är kul att gå på bio med barnen. Jag sydde fina pennfodral. Det är en höst med fint väder!

Oktober
Dottern hade sina tjejklasskompisar över på tacos och filmkväll. De var 12 stycken. Vi köpte ett nytt äppelträd, Aroma, som vi planterade i trädgården bredvid de andra två äppelträden. En bit från där det vi grävde upp stod. Vi hade en livräddningskurs på jobbet. Barnen är hos sina mor- och sina farföräldrar på höstlovet. P tar bort mossa från taket på huset.

November
Är på helkroppsmassage. Köper en petrolgrön blus på H&M. Tränar Functional Moves. Plus Sh'bam, Body Pump och Body Balance. Bjöd hit våra föräldrar på Fars dag. P fick en ny stekkgyta. Var ute och åt italienskt med tjejkompisarna. Lilleman har nu fått linser som han lär sig använda. Barnen och jag var på ett nytt fik. P var i Stockholm. Stormarna Gorm och Helga. Inte särskilt mycket snö ännu denna säsongen. Den 26/11 börjar jag att känna mig öm i halsen.

December
Är förkyld och hemma från jobbet. Trist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0