Instagram juni 2015

tankebubblor
 
https://instagram.com/tankebubblor/
 Instagram = endast nytagna mobilbilder.
Jag sammanfattar månaden med att visa mina bilder från Instagram. Alla bilder som jag lägger upp där är mina egna som jag har fotat med min mobilkamera. Det blev visst inte så mycket denna månaden.


Dagens låt: Axwell /\ Ingrosso - Sun is shining

Moodboard juni 2015

moodboard
 
Bilder: Rum 21, Moebe, Hübsch, Verso.

Snygga soffan Le Grand Air från Decotique. Här är den i blått och fint stylat av Frida Ramstedt. Fåtöljen Rama från Ox Denmarq i naturfärgat läder med ek är fin.

Glasramar utan bakstycke hittade jag via Trendenser. Här är en från Moebe som är gjord av två plexiglasskivor och fyra rambitar och ett gummiband. Riktigt läckert sätt att hänga konst på.

Så mycket fint från Hübsch, bland annat dessa fjädrar. De funkar året om. Det är en hel del fjädrar som motiv på både inredning och kläder och smycken.

Cykelkorg flätad av björk från finska Verso Design. Korgen sitter lös i en metallram som går att hänga på cykelstyret. Helt enkelt bara en härligt somrig bild med den där ljusblå cykeln mitt i alla grönska. På mitt moodboard i juni.


Dagens låt: Sibylle Baier - Tonight (Colour Green album)

inspiration / Bryggeriet / sommarhus

inspiration
inspirationAlexander White Kungsholmen Stockholm.

inspirationRemodelista Ett hem i Maui Hawaii.

inspirationFemina Ett svart trähus i Helsingör.

sucess
 
Citat: Robert Collier

Dagens låt: Meghan Trainor - Dear Future Husband

Söndag / Varberg / Pink Floyd

söndag
simning
Simtävling
Barnen är på en stor simtävling i Varberg denna helgen. De har varit där från fredag morgon och kommer hem sent söndag kväll. P och jag har varit där på lördagen. De simmar i en 50 metersbassäng som är utomhus och med saltvatten. De är ju vana vid 25 meters och klorvatten, så det känns lite annorlunda för dem.

Sommarlov
Denna veckan på sommarlovet har barnen varit hos sin farmor och farfar när P och jag har jobbat. De har putsat upp husvagnen. De kom hem på torsdagen för att packa om till simtävlingen. Bussen åkte klockan 6 på fredagmorgonen.

Afte
Jag fick en afte-blåsa på tungan i tisdags. Jag har nog haft en för stark tandkräm. Det är svårt att äta. Så då bet jag mig i överläppen också i fredags. Mer om detta dilemma i föregående inlägg.

Pink Floyd
Jag var och lyssnade på ett gäng duktiga ungdomar som spelar Pink Floyd-låtar i veckan. Jättebra! Bättre än originalet. Innan konserten åt vi indiskt. Jag valde en mild rätt som jag åt väldigt sakta.

Grillfest
Företaget där jag jobbar firar jämnt i år och i fredags var det grillfest! Alla som varit anställda genom åren var bjudna. Vi blev cirka 35 stycken. Jättetrevligt! Vi satt utomhus i partytält och solen sken och det var underhållning och tipspromenad. Sedan kom myggorna och hade fest de också. Så nu är det sommar på riktigt!

Pionen
Sarah Bernhardt som vi planterade förra året växer och det är en knopp på den nu. Det är inte säkert att den kommer att slå ut så här första sommaren. Det kan ta 2-3 år. Spännande! Jag kommer säkert att vilja ha flera sedan.

söndag

Collage / skorts / mintgrönt

collage
collage
 
Om man vill ha lite rumsdoft men inte tända ett ljus, då kan man prova diffusers. Skandinavisk har fina. Sköldpaddsfärgade solglasögon med guldigt glas Halfmoon magic från Le Specs. Franklin taklampa i mässing Menu. Härligt mingröna Band Bay sängkläder från Beach House company. Mönstrat kuddfodral Geometric Bird från Patch NYC. En filt med björnar i bomullsmuslin från Fine Little Day.

Småblommig blus från KappAhl. Skorts i marinblått finns hos Pelle P.
Travelkit med småflaskor från Lilla Bruket. Snygga Willa boots som har metaltippar på fransarna. Mintgrönt är en färg jag gillar just nu! Här är en vas från House Doctor. Lyxigt svalt duntäcke från danska Ringsted dun finns på ellos. Eames karmstol i aluminium och tyg eller läder/tyg finns i många färger Vitra.


Dagens låt: Christine and The Queens - Saint Claude

Afte och ilningar i tänderna

Afte OCH ilningar i tänderna samtidigt... Jag har använt tandkräm från Zendium de senaste 10-12 åren. Innan dess hade jag då och då afte, förkylningsblåsor på tungan eller tandköttet. De brukar ta 2 veckor innan de läker. Jag har i stort sett aldrig haft det sedan jag började med Zendium. Den har ett enzym-system som förstärker munnen eget försvar, saliven.

Detta året lagade jag en tand och fick ilningar efter det. (Jag har inte lagat några tänderna sedan jag var i 12-årsåldern. Detta hålen jag lagade nu var ganska så stort. Kanske behöver jag gå tillbaka för att göra om lagningen eller så måste jag helt enkelt rotfylla tanden.)

För att lindra ilningarna borste jag med Sensodyne pro-emalj repair. Första gången tog jag på lite väl mycket tandkräm så att löddret rann längs hakan. Det hjälpte på en gång mot ilningarna! Men sedan fick jag knottriga utslag på hakan. Utslagen försvann snabbt i alla fall.

När jag sedan tog lite mindre av den och just på tanden med lagningen, så fick jag en blåsa i tandköttet. Då har jag bara haft den på morgonen och sedan använt Zendium på kvällen. Eftersom den hjälpte så bra mot ilningarna har jag haft den lite då och då nu för att hålla ilningarna borta. Nu har jag dock fått en afte-blåsa längst in på tungan. Det är inte särskilt skönt.

Just nu har jag slutat med Sensodyne tills att blåsan ska läka bort. Jag använder bara Zendium sensitive nu. Det känns som om Sensodyne är en aldeles för stark tandkräm för mig. Den typ bryter ner immunförsvaret i munhålan eller något.
Men om jag varken vill ha afte eller ilningar, vad ska jag göra då?

Halvårskoll 2015 - 1

halvåret
 
Här kommer första halvan av 2015:

Januari
Pussmuntulpanerna White Liberstar var en favorit i januari. Jag hade många härliga tulpanbuketter i både januari och februari detta året. Barnen och jag fick varsin vetevärmare i julklapp. Vi använde dem varje kväll hela vintern. Det har varit dåligt med snö här denna vintern. Jag har ätit många blodapelsiner. Jag fick fläta dotterns hår en hel del flätor blev det här.

Februari
Äntligen lite snö! Månaden började med längdskidåkning för mig och tösen. Barnen har varit på simtävlingar som de brukar. Jag var på en zonterapi-fotmassage denna månaden. Jag lagade risotto med lax några gånger om, en favorit. Min mans farmor begravdes i februari.

Mars
Jag har gjort nyttiga chokladbollar och energikakor. P var i Köpenhamn på jobbresa. Barnen klara de av att stiga upp själva och gå till skolan på morgonen. Barnen fick en kill-kusin i mars!

April
Vi åkte till Lindvallen i Sälen på påsklovet i slutet av mars och början av april. Första gången för barnen och mig att prova på slalom! Tyvärr blev det ett brutet nyckelben för lilleman. I mars var jag på en lite mer djupgående massage och jag har fortsatt med det varje månad nu. Min mans morfar begravdes i april.

Maj
Denna månaden har varit väldigt kall. Vi såg de tre första filmerna om Hungerspelen tillsammans med barnen. P har köpt en ny cykel som heter Merida. Jag tog mig runt Vårruset. Tösen har fått ha prao på sin pappas jobb. Hon har fått ett spegelskåp till sitt rum. Sverige vann Eurovision, Heroes. Tösen åkte på klassresa till Boda Borg med övernattning. Jag var hos frissan och blev blondare.

Juni
Här har det blivit lite kortbyxorväder. Barnens lilla kill-kusin döptes i kyrkan. Vi hade en fin skolavslutningsdag. Alla var med i kyrkan då dottern gick ut sexan och sonen fyran. Sedan åt vi lunch hos oss. P har tillsammans med sin pappa fixat en ny uteplats med trädäck och murade odlingslådor. Lilleman har varit på golfvecka. Barnen har varit på en stor simtävling i Varberg.

Trevlig helg / de e mycke nu

trevlighelg
trevlighelg
 Bild: Inspirationlane.

Det är lika bra att jag passar på att önska trevlig helg redan nu.
Jag vet inte om jag hinner annars ;-)


Dagens låt: Norlie & KKV - Ingen annan rör mig som du

Hur mår du?

okey
 Världens vanligaste lögn: "Jag mår bra".

Waiting for love

Monday left me broken
Tuesday I was through with hoping
Wednesday my empty arms were open
Thursday waiting for love, waiting for love
Thank the stars it's Friday
I'm burning like a fire gone wild on Saturday
Guess I won't be coming to church on Sunday
I'll be waiting for love, waiting for love
To come around...

Dagens låt: Sång: Simon Aldred från Cherry Ghost. Skriven av: Tim Bergling, Martijn Garritsen, Simon Aldred, Salem Al Fakir, Vincent Pontare.

inspiration / björnar / prickar

inspiration
inspirationhttp://www.finelittleday.com/sv/nyheter/bjorn-paslakanset-barn
Björnar, istället för elefanter, finns hos Fine Little Day.

inspirationBild: Lotta Agaton instagram.

inspiration
 http://www.alvhemmakleri.se/
Fint med det prickiga överkastet från Afro Art.


Dagens låt: Non Octo - Lost

Försommar / Sommarsolståndet

försommar
 
Våra två paradisbuskar blommar fint i trädgården just nu.
"Sommarens ankomstdatum avser det första dygnet av fem med sommartemperaturer (dygnsmedeltemperatur över 10°C)." Det har varit sommar här sedan den 2-5/6.

"Sommarsolståndet är den tidpunkt då solen står som högst på himlen, det vill säga antar sin största deklination, på norra halvklotet norr om kräftans vändkrets. Solen står då mitt på dagen i zenit över kräftans vändkrets." i år inträffar detta den 21 juni cirka 18.38.

Söndag / Midsommar / golf

söndag
midsommar
Midsommar
Midsommarafton var vi hemma och vi åt midsommarlunch med nypotatis, matjessill, gräddfil, gräslök. På kvällen grillade vi kalkonbröst. Klyftpotatis och sötpotatis i ugn, tomater, mozzarella med mera. Jordgubbar med vispgrädde och chokladsås åt vi på Midsommardagen. Lugnt och stilla med bara vi fyra i familjen.

Golfvecka
Lilleman har spelat golf måndag till torsdag. Han fick till och med vara med i en juniortävling. Han var så stolt då han fick diplom! Han har inte grönt kort ännu, men oj vad han är sugen på det nu. Han har fått en fin golfbag av morfar. Den har han haft inne på sitt rum bredvid sängen i natt.

Sommarfrisyr
P tog fram trimmern och klippte riktigt kort på Lilleman i fredags. Sommarfrisyr och sommarfräknar på den lille killen.

Dolce far niente
Det ljuvliga i att göra ingenting, behaglig sysslolöshet.
Utövas bäst samtidigt som sin äkta hälft ...Och gärna i Italien :-)

söndag

TV-tips / Bieffekten / Wolf Hall

bi
    Bild: http://www.svt.se/naturfilm/bieffekten-2

Bieffekten
"Humlor och bin är viktigare än vad du kanske tror. Utan dem skulle en stor del av vår livsmedelsproduktion vara omöjlig. Dessa pollenspridare skapar förutsättningar för allt levande.
Runt om i världen växer nu oron för att naturliga pollinerare håller på att dö ut och ersättas av snabbproducerade bin och humlor i stora fabriker. Vi står inför ett hot vars konsekvenser vi inte kan föreställa oss, en tyst miljökatastrof."
Se denna dokumentärfilmen på måndag kväll eller på SVT Play.
 
Weissensee
"Weissensee är en tysk prisbelönad och populär dramaserie från 2010. En berlinsk Romeo och Julia-saga om kärlek, familjeintriger och samhällskonflikter i familjerna Kupfer och Hausmann i 1980-talets DDR." Jag har tittat på Weissensee och gillar den serien mycket. Första säsongen kommer i repris med start ikväll på 2:an lördag 21.30
 
Indian Summers
"Drama som utspelar sig 1932, i slutet av det brittiska imperiets kolonisering av Indien. Vid Himalayas sluttningar, i Simla, finns ett litet område som kallas Lilla England där en brittisk grupp lever kvar. Men det är ett samhälle på fall, där de unga indierna vill göra revolution och bli fria från sina kolonisatörer." Första avsnittet ikväll på 1:an lördag 21.00.
 
Wolf Hall
"Brittiskt kostymdrama från 2015 efter Hilary Mantels romansvit om Thomas Cromwell och Henrik VIII:s hov. Wolf Hall är en påkostad dramaserie från BBC signerad manusförfattaren Peter Straughan och regissören Peter Kosminsky, med Damian Lewis (Homeland) i rollen som Henrik VIII, Mark Rylance i rollen som Thomas Cromwell och Claire Foy i rollen som Anne Boleyn." Detta måste jag se! Söndag 21.45
 
Allsång på Skansen
Här (klicka på länken i rubriken) finns en lista med gästerna i årets Allsång med Petra Marklund. På tisdag 20.00 kommer fösta avsnittet av åtta.
 
Morden i Midsomer
Fyra fristående avsnitt av Morden i Midsommer kommer på tisdagarna efter Allsång på Skansen.

Pang i bygget
"Pang i bygget (originaltitel Fawlty Towers) började sändes i brittiska kanalen BBC mellan år 1975 och 1979. I SVT började serien sändas första gången sommaren 1976.
Serien utspelar sig på ett hotell som ägs av Basil Fawlty (John Cleese) och hans hustru Sybil (Prunella Scales). På hotellet arbetar deras glada ”allt i allo” Polly (Connie Booth) och den spanske något förvirrade kyparen Manuel (Andrew Sachs)." Tisdagar 22.30 eller såklart SVT Play.
 
Bates Motel
"Nya skräckserien Bates Motel utspelar sig i modern tid och är en så kallad prequel till filmen Psycho. I serien får man följa den mörka bakgrundshistorien och se hur djupt invecklad Normans relation är till sin mamma och hur hon hjälpte till att skapa den mest kända seriemördaren av dem alla." Jag har ju fastnat för denna serien! Andra säsongen går på svt nu på tisdagar.
 
Barnmorskan i East End
Just nu är den tredje säsongen igång på svt på onsdagar.

The Paradise
The Paradise är ett brittiskt epokdrama från 2012 i åtta delar. BBC-produktionen blev en stor framgång i Storbritannien, och är inspirerad av Émile Zolas roman Au Bonheur des Dames. Sändes våren 2014. Denna serien om Denise och Moray påminner mig lite om Selfridges. På fredag 18.35 börjar den andra säsongen.

Här finns även några SVT Play-tips på filmer i sommar.

Och så lite radio: Sommar i P1. Här är alla sommarvärdar. Idag startar det med Lena Olin. Leila Lindholm är den 16/7 och Ben Gorham 14/8 o s v.

Glad Midsommar-helg!

helg
helg
 Ha en fin Midsommar-helg!
Bild från Floret Cadet.


Dagens låt: Ji Nilsson - Perfume

[ Moodboard ] juni-15 Fuchsia / Sthål

moodboard
 
1. Fin balkong och gardiner i lägenhet på Linnégatan Stadshem.
2. Inspiration till att binda en midsommarkrans. Ikea Livet Hemma.
3. Längtar till strand och hav! Härlig bild från Lexington.
4. Jag är sugen på att prova en fuchsia i utekrukan.
5. Fixa och Dona tipsar om grå färgnyans att måla fasaden på huset med.
6. Grillat med grönsaksgrillspett. Recept från Caroline Berg Eriksen.
7. Fat i vit stengodslera. Arabesque från Sthål är fina!


Dagens låt: Nico & Vinz - In your arms

hår- och hudvård / parabener / methylisothiazolinone

Några länkar att klicka in på, som jag har sparat:
"Medan fokus ligger på att förbjuda parabener ersätts dessa dock andra farliga kemikalier i krämer och deodoranter. "Löftet om parabenfritt i produkter är en falsk garanti då krämer och diverse rengöringsmedel istället har visat sig innehålla ett konserveringsmedel som är mycket värre. Nämligen det allergiframkallande methylisothiazolinone, förkortat MI." Oktober 2013 http://allas.se/parabeners-ersattare-kan-framkalla-allergi/
 
"Problemet med många av dem är att de kan ge kontaktallergi. Parabener hör till de snällare konserveringsmedlen från allergisynpunkt, men de har länge funnits med i debatten som misstänkt hormonpåverkande. "Frågan är vad som tillsätts i stället. I flaskorna från Head & Shoulders och Wella finns konserveringsmedlen Methylisothiazolinone och Methylchloroisothiazolinone. Båda är miljöfarliga och starkt allergiframkallande." Oktober 2013
http://www.radron.se/granskningar/schampo/
 
"Dessa konserveringsmedel ska du akta dig för: Alcohol Denat, butylparaben, glydant (DMDM hydantoin), Iodopropynyl butylcarbamate (IPBC), Isobutylparaben, Methylisothiazolinone (MIT), Propylparaben.
Dessa konserveringsmedel är tveksamma som konserveringsmedel (men kan ha andra, positiva funktioner i kosmetika): C-vitamin, Eteriska oljor, Totarol.
Dessa konserveringsmedel är säkra: Benzoesyra, Etylparaben, Fenoxyetanol, Metylparaben, Sorbinsyra. Maj 2014
http://www.lyko.se/magazine/Fakta/Hur-farliga-ar-parabener/

Och här kan du få tips om frisörer och om bra produkter: Grön frisör.
http://www.gronfrisor.se/
 
Tillägg: Här är en sida till, den handlar om sulfater och silikoner
http://lockig.se/ Många hårprodukter, speciellt stylingprodukter, innehåller silikoner. Det blir som en hinna över hårstrået som gör det mjukt och följsamt. För att tvätta bort det behövs ett shampoo med sulfat. Sulfat göra håret torrt och strävt och det kan vara irriterade för hårbottnen.
Det bästa är att välja produkter utan sulfat och silikon. Annars använda sulfat-shampoo ibland för att få bort alla lager av silikon. Några silikoner är vattenlösliga, men de flesta inte. Och vad det gäller mineraloljor - undvik!

Bates Motel

bates
 Vera Farmiga som Norma Louise Bates
Freddie Highmore som Norman Bates
och snyggingen Max Thieriot spelar Dylan Massett.
 
Någon mer än jag som gillar tv-serien Bates Motel?
Den andra säsongen börjar på tv imorgon. SVT1 Tisdagar 22.00


Dagens låt: Drake ft. Majid Jordan - Hold on, we're going home

inspiration / fiskbensmönster / Byredo

inspiration
inspirationH&M Home Foto: Kristofer Johnsson. Styling: Lotta Agaton.

inspirationFlexibel klinker från Pronto i fiskbensmönster. Färgen Avangard var fin!

inspiration
 Solglasögon Oliver Peoples och ny parfym Byredo.


Dagens låt: Seinabo Sey - Poetic

Söndag / skolavslutning / solsken

söndag
solsken
Solsken
Äntligen lite fint väder! Vi hade skolavslutning i fredags. Jag var ledig från jobbet. Dottern har gått ut sjätte klass och sonen fjärde. Efteråt var vi hemma hos oss och barnens 2-åriga kusin var med. De hoppade i vattenspridaren!

Matjessill
Vi åt en god lunch i fredags. Nypotatis, gräddfil, gräslök. "Matjessill kommer ursprungligen från Nederländerna och ordet kommer från det nederländska namnet på rätten maatjesharing som betyder "jungfrusill".

Uteplats
P har snickrat och byggt på den nya uteplatsen tillsammans med sin pappa denna helgen. De har kommit en bra bit på väg.

Bröllop
Det blev tv-soffan för mig igår. Prins Carl-Philip och Sofias bröllop sändes från klockan 15 till midnatt. Jättevackert! Mer om det i förra inlägget.

söndag

Sofia & Carl Philip

yes
 
Yes! Så fina de är, Sofia och Carl Philip.
Tittade ni igår, hörde ni den härliga musiken? Fix You, Paraply, och så coolt med gospel som utgångsmusik Joyful Joy. Vackert var Carl Philips tal och fina fina Sofias kärlekförklaring med hjälp av Molly Sandén. Så mycket kärlek! Hennes klänning satt som gjuten, så fin på henne. Jag gillade verkligen hennes nya egna diadem med små gröna stenar som var som små glittrande björklöv. Det var så underbara rosor, trädgårdsrosor i creme, aprikos, ljusrosa färger i henns bukett. Det såg ut som min favorit Austin-rosen Juliet och liknade.

Dagens låt: Enya - Athair Ar Neamh

Trevlig helg / Skolavslutning

helg
helg
 
På väg från skolan till kyrkan idag på morgonen.
Idag har vi haft skolavslutning. Dottern har gått ut sjätte klass och sonen fjärde.
De har haft en väldigt fin och solig dag. Vi har haft farmor, farfar, mormor, morfar och 2-åriga kusinen på besök. Vi åt sill och nypotatis till lunch. Barnen fick prinskorv. De har hoppat runt i vattenspridaren. Ha en fin helg!


Dagens låt: Simon Erics - Waiting for the Sun

[ Moodboard ] juni-15 Skruf / Mokkasin

moodboard
 
1. Hemma hos Fashion Squad Carolina Engman i New York.
2. Gröna växter och amplar. Ett härligt foto av Polly Wreford.
3. Ljuslyktan/vasen Bubbles från Reijmyre glasbruk.
4. Odla ätbart på liten yta. Inspiration från Blomsterlandet.
5. Let's talk to the woods fotoprint av Sofia Jansson Mokkasin.
6. Bellman glasserie av Ingegerd Råman för Skruf.
7. Tillfällig tatuering för några dagar. Fina från Ylva Skarp.


Dagens låt: Sufjan Stevens - Should have known better

inspiration / Garden Glory / Lite + Cycle

inspiration
inspirationhttp://gardenglory.com/


Söndag / barndop / golf

söndag
söndag
Syréner
Syréner igen! Det doftar så underbart i trädgården nu. Verkligen en favoritblomma att ha vid entrén. Det har blivit juni nu och det har blivit kortbyxor-väder. P och jar har tvättat fasad och fönster.

Restaurang
i fredags cyklade hela familjen till ett mysigt restaurangbesök med goda vänner. Det var sommarkänsla! Briska rosécider var god. Jag var barfota i finsandaler.

Pionen
Jag planterade ju en liten Sarah Bernhardt förra året. Just nu är det en knopp på den och jag har skaffat ett plantstöd.

Bio
Hela familjen var på bio igår och såg en film som hette Tomorrowland. Sci-Fi mystery äventyrsfilm. George Clooney och Britt Robertson i huvudrollerna.

Dop
Barnens minsta lilla kusin, Ps systerson döptes idag. Det höll på i 1½ timme i kyrkan. Efteråt åt vi smörgåstårta. Vädret var soligt men blåsigt. Barnen hade kul med sin kusiner och sysslingar.

Golf
Lilleman har varit på golfträning. Han har fått ett par nya skor också. Han verkar gilla det! Han fortsätter med simningen som vanligt förstås. Jag har varit på min Body Pump och Body Balance som jag brukar.

söndag

Månadens lista - juni

lista
Här kommer Månadens lista ♡ för juni.
Var gärna med och gör en lista ni med!

estelethildFoto: Nilla Tankebubblor
Doft
Sparkling Citrus Bloom från Estelle & Thild.
Svensktillverkat med schyssta ingredienser.

etsySmycke En sådan här minibokstav i guld med ett hål igenom bokstaven för kedjan, vill jag ha. Denna bilden är från Etsy OliveYewJewels.

hatt
Frisyr
Nej det blev ingen frisyr i junis lista, det blev en stråhatt! :-)

listaLampa Så coola från Buster + Punch. Jag har köpt en rökgrå lampa
med stålfäste i heavy metal till sonens rum. Fint behagligt sken.

listaPorslin Patchy från Kajsa Cramer.

crossPläd Cross av Pia Wallén finns nu i den ljusbruna färgen camel.

bikiniKläder Jag vill ha en blommig bikini! Bikinitrosor med hög midja från J.Crew. Kanske finns det alternativ även på KappAhl.

listaDrömresmål Mitt stående drömresmål är Gotland. Jag har varit där men inte med barnen. Det vore så kul att åka dit tillsammans någon gång!

listaCitat a person who feels appreciated will always do more than what is expected.

lista
Musik Coldplay - Ghost Stories album

Trevlig helg / Relax you are amazing

helg
hmH&M Strandhandduk Relax You are Amazing!

helg
 
“So, what if, instead of thinking about solving your whole life, you just think about adding additional good things. One at a time. Just let your pile of good things grow.” Rainbow Rowell.

Dagens låt: Wiz Khalifa ft. Charlie Puth - See you again

want need wear read

want
 
Want: Jag vill ha William Bounds pepparkvarn!
Need: Jag behöver den mörkbruna mascaran och oliv rengöringscreme
från Maria Åkerberg. Jag gillar verkligen det märket! Jag är fast sedan 2003.
Wear: Träningskläder från Kari Traa. Trude linne och tights ser fint ut.
Matchande färgglada skor från Asics.
Read: Astrid Lindgrens krigsdagböcker. Det är 70 år sedan andra världskriget tog slut. Under hela kriget skriver Astrid Lindgren dagbok där hon berättar om vardagen i Stockholm och om det som händer i världen.


Dagens låt: Ane Brun - Directions

inspiration / karaff / sängbord

inspiration
inspirationhttp://www.artilleriet.se/shop/the-kitchen/#linne-carafe

inspiration
"My grandpa has Alzheimer’s so he has no idea who my grandma is but everyday for the last three or four months he brings her in flowers from their garden and asks her to run away with him and be his wife and everyday she says she already is and everyday the smile my grandpa gets on his face is the most beautiful heartfelt thing I have ever seen."
Jag vet inte källan till detta, men visst var det gulligt. Gråter en skvätt.
 
Och här är jag: Me trying to follow my dreams...!

Dagens låt: Ariana Grande - One last time

Golfträning

golf
Här har vi en kille som har börjat att träna golf. Nyekiperad och med klubbor i present från mormor och morfar. Det kommer att bli mera av golf nu i juni. Hoppas att det kan bli lite mera av sol och värme också.

juni

RSS 2.0