Halvårskoll 2015 - 1

halvåret
 
Här kommer första halvan av 2015:

Januari
Pussmuntulpanerna White Liberstar var en favorit i januari. Jag hade många härliga tulpanbuketter i både januari och februari detta året. Barnen och jag fick varsin vetevärmare i julklapp. Vi använde dem varje kväll hela vintern. Det har varit dåligt med snö här denna vintern. Jag har ätit många blodapelsiner. Jag fick fläta dotterns hår en hel del flätor blev det här.

Februari
Äntligen lite snö! Månaden började med längdskidåkning för mig och tösen. Barnen har varit på simtävlingar som de brukar. Jag var på en zonterapi-fotmassage denna månaden. Jag lagade risotto med lax några gånger om, en favorit. Min mans farmor begravdes i februari.

Mars
Jag har gjort nyttiga chokladbollar och energikakor. P var i Köpenhamn på jobbresa. Barnen klara de av att stiga upp själva och gå till skolan på morgonen. Barnen fick en kill-kusin i mars!

April
Vi åkte till Lindvallen i Sälen på påsklovet i slutet av mars och början av april. Första gången för barnen och mig att prova på slalom! Tyvärr blev det ett brutet nyckelben för lilleman. I mars var jag på en lite mer djupgående massage och jag har fortsatt med det varje månad nu. Min mans morfar begravdes i april.

Maj
Denna månaden har varit väldigt kall. Vi såg de tre första filmerna om Hungerspelen tillsammans med barnen. P har köpt en ny cykel som heter Merida. Jag tog mig runt Vårruset. Tösen har fått ha prao på sin pappas jobb. Hon har fått ett spegelskåp till sitt rum. Sverige vann Eurovision, Heroes. Tösen åkte på klassresa till Boda Borg med övernattning. Jag var hos frissan och blev blondare.

Juni
Här har det blivit lite kortbyxorväder. Barnens lilla kill-kusin döptes i kyrkan. Vi hade en fin skolavslutningsdag. Alla var med i kyrkan då dottern gick ut sexan och sonen fyran. Sedan åt vi lunch hos oss. P har tillsammans med sin pappa fixat en ny uteplats med trädäck och murade odlingslådor. Lilleman har varit på golfvecka. Barnen har varit på en stor simtävling i Varberg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0