Söndag / barndop / golf

söndag
söndag
Syréner
Syréner igen! Det doftar så underbart i trädgården nu. Verkligen en favoritblomma att ha vid entrén. Det har blivit juni nu och det har blivit kortbyxor-väder. P och jar har tvättat fasad och fönster.

Restaurang
i fredags cyklade hela familjen till ett mysigt restaurangbesök med goda vänner. Det var sommarkänsla! Briska rosécider var god. Jag var barfota i finsandaler.

Pionen
Jag planterade ju en liten Sarah Bernhardt förra året. Just nu är det en knopp på den och jag har skaffat ett plantstöd.

Bio
Hela familjen var på bio igår och såg en film som hette Tomorrowland. Sci-Fi mystery äventyrsfilm. George Clooney och Britt Robertson i huvudrollerna.

Dop
Barnens minsta lilla kusin, Ps systerson döptes idag. Det höll på i 1½ timme i kyrkan. Efteråt åt vi smörgåstårta. Vädret var soligt men blåsigt. Barnen hade kul med sin kusiner och sysslingar.

Golf
Lilleman har varit på golfträning. Han har fått ett par nya skor också. Han verkar gilla det! Han fortsätter med simningen som vanligt förstås. Jag har varit på min Body Pump och Body Balance som jag brukar.

söndag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0