Söndag / Varberg / Pink Floyd

söndag
simning
Simtävling
Barnen är på en stor simtävling i Varberg denna helgen. De har varit där från fredag morgon och kommer hem sent söndag kväll. P och jag har varit där på lördagen. De simmar i en 50 metersbassäng som är utomhus och med saltvatten. De är ju vana vid 25 meters och klorvatten, så det känns lite annorlunda för dem.

Sommarlov
Denna veckan på sommarlovet har barnen varit hos sin farmor och farfar när P och jag har jobbat. De har putsat upp husvagnen. De kom hem på torsdagen för att packa om till simtävlingen. Bussen åkte klockan 6 på fredagmorgonen.

Afte
Jag fick en afte-blåsa på tungan i tisdags. Jag har nog haft en för stark tandkräm. Det är svårt att äta. Så då bet jag mig i överläppen också i fredags. Mer om detta dilemma i föregående inlägg.

Pink Floyd
Jag var och lyssnade på ett gäng duktiga ungdomar som spelar Pink Floyd-låtar i veckan. Jättebra! Bättre än originalet. Innan konserten åt vi indiskt. Jag valde en mild rätt som jag åt väldigt sakta.

Grillfest
Företaget där jag jobbar firar jämnt i år och i fredags var det grillfest! Alla som varit anställda genom åren var bjudna. Vi blev cirka 35 stycken. Jättetrevligt! Vi satt utomhus i partytält och solen sken och det var underhållning och tipspromenad. Sedan kom myggorna och hade fest de också. Så nu är det sommar på riktigt!

Pionen
Sarah Bernhardt som vi planterade förra året växer och det är en knopp på den nu. Det är inte säkert att den kommer att slå ut så här första sommaren. Det kan ta 2-3 år. Spännande! Jag kommer säkert att vilja ha flera sedan.

söndag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0