Söndag / chokladbollar / mobilanpassad

söndag
söndag
Chokladbollar
Jag har gjort chokladbollar som kallas lyxkulor i Ulrika Hoffers bok med smarta sötsaker. Jag tyckte att de blev jättegoda. Jag ser inte ens någon anledning till att göra vanliga chokladbollar längre.

Fajitas
I fredags åt vi tortillas med avocado som jag mosar med en gaffel och brer ut över brödet, crème fraiche, tacokryddad köttfärs, riven ost, grönsaker.

Let's Dance
Det var jättekul att se på Let's Dance i fredags! Allting var jättebra. Låtarna de dansade till var också väldigt bra och smart utvalda.

Mello
När jag lyssnade igenom låtarna i förväg, 1 minuters-klippen, så var det Guld och gröna skogar som satte sig direkt. Det är ju så i mello-sammanhang, det är en fördel att låten sitter som en smäck vid första lyssningen. Men sedan på tv igår så var ju Måns framträdande så fint och låten satte sig efter två lyssningar. Jag skriver mera om Melodifestivalen i ett eget inlägg inför finalen.

Simtävling
Lilleman var iväg på en stor tävling igår. Han satte personligt rekord på 100 m medley: 1.46.06. Sedan simmade han 50 meter fjärilsim på 0.46.79. Det gick bra men sedan var han trött. Lite snuva också så får det bli vila ett tag.

Massage
Jag bjöd min dotter på massage och ansiktbehandling på mitt favoritställe i denna veckan. En tjej som använder Maria Åkerbergs produkter.

Mobilanpassad
Min blogg, och bloggarna på blogg.se har blivit mobilanpassade. Det är lättare att läsa dem i mobiltelefonen. Men det ser ju så fult och tråkigt ut. Jag hoppas verkligen att ni läser min blogg i datorn!

söndag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0