Söndag / krukväxter / kusin

söndag
monstera
Monstéra
Jag har köpt min första lilla monstéra som jag har döpt till Moster Svea. Den får plats på fönsterbrädan, ännu så länge. Sedan blev det även några nya paraplyaralior och två krulliga ampelliljor.

Kusin
Barnen fick sin tredje kusin i fredags. Det var ett härligt leende som spred sig på Lillemans läppar då han fattade att han hade fått en pojk-kusin! Kusinens storasyster som är två år, har hela tiden hävdat att det är en lillebror i magen och hon fick rätt. Nu längtar vi så efter att få åka dit med presenter!

Köpenhamn
P har varit på jobbresa i början av veckan. Barnen har fått stiga upp själva på morgonen och gå till skolan. Det har alarm på sina klockradior, så det har funkat bra. Själv lämnar jag hemmet medan de fortfarande sover.

Kuddar
Jag var på Hemtex och köpte låga dunkuddar till mig och barnen. Skaffade även kuddskydd i frotté.

Solsken
I måndags var det stora snöflingor och marken var täckt med snö. Idag har vi en fin solig dag med +12 och bara litegrann blåsigt. Jag hittade två små ensamma snödroppar i trädgården vid brevlådan. Borde skaffa fler snödroppar, kanske i rabatten istället. Det ser ut att bli soligt i veckan som kommer.

Fönster
Jag tvättade fönster utvändigt idag. Men inte altanen, det var så soligt där. Att tvätta fönster utvändigt är inte en så jobbig syssla för mig. Altanen är lite dryg förstås. Det är nog invändigt, när man måste flytta på saker, som är jobbigast. Skönt att få lite fint. Det får bli ett varv till snart.

söndag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0