Söndag / handdukar badrummet / spegel

sondag
sondag
Handdukar

Jag köpte några nya gråa och vita handdukar på Åhléns igår. De heter Vide, Kakel och Line och de får vara i badrummet. På lilltoan har jag nu mina Särö.

Äppelblom
Våra äppelträd börjar att blomma och snart kommer nog syrénerna också. Fina tulpaner har vi just nu och löjtnanthjärtan.

Tomatplantor
P har fått några tomatplantor av sin pappa i år igen. Det är blandade sorter både röda och gula tomater. Jag hoppas på sorter med större tomater denna gången.

Spegelskåp
Tösen har äntligen fått en spegel i sitt rum. Ett spegelskåp med smyckesförvaring i är det man vill ha när man är tretton. Har era tonåringar också golvet som klädförvaring? Jag var nog inte så mycket bättre när jag var i den åldern. Faktum är att jag hade ett betydligt stökigare rum.

Grilla
Vi grillade i fredags men åt inne i köket. Vi skulle nog gjort det igår istället för då var det fint altanväder. Så vi satt och åt på altanen igår, fast då var det köpepizza. Sedan gick barnen och jag ner till tv-soffan för att se hela långa Eurovision-finalen. Det var det värt; Sverige vann ju! Kolla in Måns! :-)

Pingstdagen
En solig och fin dag idag. Synd att inte Annandag Pingst är en röd dag.
 
sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0