ett gäng frågor / favoritglass / tv-serier

cheerup
  Bild: via Buzzfeed.

Vilken är din favoritglass?
Jag gillar vaniljglass med saker i som t ex nötter och kolasås eller en blandning mellan vanilj- och chokladglass. T ex glasspinnen 88:an eller B&J Half Baked eller Texas Pecan.

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Det skulle vara saker som att resa, fixa lite hemma, betala av på lånen, ordna fest och såklart spara för framtiden. Barnen ska inom en snar framtid ta körkort, studenten med mera. Så det finns ställen att göra av med pengar på.

Vilken är utan tvekan din bästa tv serie?
Vänner, Sex and the City, Bates Motel, Barnmorskan i East End, Pang i bygget, Gossip Girl, Homeland, Downton Abbey, Poldark.

Hur hanterar du en situation om du är i ett stort rum med massa folk och du ingen känner - då det förväntas att man ska vara social ex på en fest/kalas/jobbfest osv?
Det brukar sällan vara några problem. Jag gillar att träffa nya människor!
 
Vad är du nöjdast med med dig själv och varför?
Jag har accepterat att det är okej att vara lagom och medelmåtta. Jag duger!

Hur länge har du och din man/sambo varit ett par?
Vi har varit ett par i 20 år.

Om du hamnar i ett bråk, hur hanterar du det, är du den som tar fighten eller som tar emot?
Jag försöker nog att vara lugn och vara storsint. Försöker sätta mig in i andra personens situation. Går hellre undan än att riskera att säga något som jag får ångra. I bästa fall, men är det något jag verkligen känner att jag behöver ta fighten för så gör jag det.

Vad dras du till för bloggar, vad är viktigt på en blogg, vad ska finnas med anser du?
Jag kollar mycket på inredning och inspiration och tips. Men sedan försöker jag även att följa dem som jag inte har så mycket gemensamt med, bara för att det via nätet är så lätt, för att få olika typer att människors syn på saker och ting.
 
Vem är bästa programledaren anser du på tv?, varför?
Jag gillar Skavlan för att han ofta låter gästerna få prata fritt.

Har du träffat någon kändis och pratat med & i vilken situation var det då i så fall? Jag har träffat Joe Labero 1991 och fått hans autograf.

Vilken är den roligaste sporten att utföra eller se på?
Jag gillade basket och Volleyboll i skolan. Curling var också roligt. Jag har provat westernridning och det skulle jag gärna göra igen! Dans är också något jag skulle vilja prova på, det är kul att se andra dansa i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0