Söndag / Julen / garderoben

sondag
sondag
Garderob
Töen har fått nya garderober. Samma storlek som de gamla men bättre och med ny inredning i, trådbackar och stänger. Garderoben kommer från Pelly System. Och så har vi rensat ut allt som var för litet och det som inte används. Skönt.

Jackan
Lillemans nya vinterjacka har kommit till rätta igen. Hel och ren. En klasskompis till honom kom med den, sedan vet jag inte mer. Om han hittat den eller själv tagit fel kanske. Skönt att han har den igen, den var så bra.

Betyg
Lilleman har gått ut höstterminen i 6:an och har fått sina första betyg. Det såg bra ut det mesta där tycker jag. Och chans att höja till våren.

Massage
En klassisk massage på 30 minuter var jag på i onsdags. Den kände väldigt bra och effektiv. Fint att unna sig lite sådant i julveckan.

Frissan
Jag har varit hos frissan också. Dagen innan julafton satt jag där och blev fin i håret. Sedan tog P och jag en lunch tillsammans på stan.

Lillejul
Efter att vi ätit och lunch och gjorde några sista ärenden så åkte vi till Ps föräldrar på landet. Barnen åkte dit redan på torsdagen. Sedan började julfirandet och mer om det i nästa inlägg.

Julafton
På julaftonen visade sig solen en liten stund mitt på dagen. Det var då P och jag tog en promenad. Men oss i vagnen hade vi Ps systerson som somnade gott.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0