Söndag / bruten arm och ambulans

sondag
gipset
Gipsad
Här har vi en nedstämd liten kille som väntar på besked om operation. Och som deppar över att resan han sett fram emot nog tyvärr inte blir av.

Öland
Barnen har bott på camping med farmor och farfar i deras husvagn denna veckan. De har haft det fint. Vi kom och hälsade på dem i fredags. Efter vi hade ätit gick lilleman iväg själv till hoppkudden.

Ambulans
Min lille pojke som är 12 år bröt vänsterarmen i fredags kväll. Det var hemskt! Båda benen i underarmen var helt av och armen stod i en otäck vinkel, ca 45 grader uppåt. Den synen gjorde honom så rädd och blek och illamående. Han kräktes flera gånger. Huden var hel, inga sår eller märken. Ambulansen var snabbt på plats och hans fick lustgas och smärtlindring. Det gick fort med blåljus in till akuten.

Operation
P var med honom i ambulansen. Han röntgades och fick gips. De skulle ha opererat honom men hade inte tid, så mycket att göra den kvällen. Allting tog tid, de var inte tillbaka förrän fyra på natten. Det känns så jobbigt att inte veta. Fasta inför att bli sövd och så blir det inte av och så all denna väntan. Söndag kväll är det meningen att operationen ske, vad vi vet just nu då.

Resan
Vi hade bokat en resa, sedan ett år tillbaka. Två veckor på Mallorca bara vi fyra i familjen! Det skulle bli så skönt! Det var helt enkelt för bra för att vara sant...
Jag får väl vänta då, med att inviga min nya resväska.
Fy vilken hemsk helg! Sömnlös natt och många tårar. Tills idag har vi fått sova ut hemma i alla fall. Och nu är det bara till att vänta och se hur allting går.

sondag

Kommentarer
Postat av: Anne

Stackars sonen. Hoppas operation blir av idag och att allt går bra. Kram kram!

2016-07-03 @ 14:00:44
URL: http://mammanpysslar.blogg.se
Postat av: Nilla Tankebubblor

>Anne: Tack för din hälsning! Kram tillbaka!

2016-07-03 @ 15:28:50
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Frida

Håller tummarna för din son och att han repar sig snabbt. Ledsen att höra att sjukvården är så överbelagd att man måste låta ett barn vänta så många timmar på en operation vid benbrott. Det låter hemskt i mina öron!

2016-07-03 @ 20:07:05
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Nilla Tankebubblor

>Frida: Tack för tummar! Han är på operation nu. Vi ska när som helst åka till uppvaket.

2016-07-03 @ 20:22:38
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Weronica - Living by W/Days and Weekends

Vilken otur - stackars sonen. Hoppas att allt har löst sig nu med operation. Så tråkigt att ställa in saker som man sett fram emot så länge. Jag tänker på er och hoppas att det snart blir lite ljusare.

2016-07-04 @ 12:48:52
URL: http://www.weronica.daysweekends.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0