Instagram mars 2016

tankebubblor
tankebubblor
  https://instagram.com/tankebubblor/

Ett gäng bilder för att sammafatta mars som snart är slut.

Dagens låt: Adam Lambert & Laleh - Welcome To The Show

Moodboard mars 2016

moodboard
 
Bilder: Gråsten, Entrance, Bjurfors, JM Bostäder.
 
Den lövmönstrade tapeten heter Romans av Viola Gråsten. Den kommer att finnas hos Boråstapeter i vår. Jag gillar bilden med den fina Y-stolen av Wegner i vitoljad ek eller tvålbehandlad bok. Fin lampett där också.
 
Jag föll för kvistarna där i vasen och så gillar jag naturfärgerna i beige och offwhite. Så behagligt.
 
Den där lägenheten i Vasastaden i Göteborg stylade av Emma Fisher är så fin och många snygga detaljer! Mörkbetsat golv var häftigt.
 
Den sista bilden är från bostäder på Lidingö. Vågade mörka väggar med ändå ljuset runt om med vita gardiner och stora fönster. Och så en härligt stor fiolfikus.
 

Dagens låt: Amir - J'ai cherché

inspiration / grönska / inne och ute

inspiration
inspirationBild: Blomsterlandet

inspirationBild: http://jewelry-and-stuff.blogspot.se/
Hur du målar din egen mugg.

inspiration
 Bild: http://bobedre.dk/
Det där med hur gränsen mellan inne och ute suddas ut. Samma marknivå med bara ett stort glasparti mellan. Det är som om uteplatsen blir en fortsättning på vardagsrummet. Jag gillar det! Klicka på länken för att se mer av detta stora betonghus i Danmark.


Dagens låt: Peg Parnevik - Ain't no saint

Söndag / sommartid / påsken

sondag
pask
Sommartid
Så onödigt att hålla på med det där att ändra klockor! Kan vi inte få ha samma tid året om? Ja ja, hur som helst. Jag har ändrat dem till sommartid nu.

Påsken
Påskafton var jättefin! Solen sken och vi städade på altanen. Så att vi kunde ta en eftermiddagsfika där igår. Innan det hade vi hade pulled chicken till middag. En ägghalva med senapssill till förrätt, så lite påsktema blev det i alla fall.

Långkok
På Långfredagen hade vi långkok. Provade att göra Pulled Chicken för första gången. Det blev gott. Vi åt det inrullat i fajitasbröd med ost på Påskafton.

Sneakers
Jag har köpt innersulor till barnens och mina skor. De är uppbyggda i hålfoten och har stötdämpning i hälen. Väldigt bra i t ex sneakers som ju annars är så platta. De heter Sidas och finns på Stadium.

Burfitt
Lovisa Burfitt har designat påslakan som säljs på Hemtex nu. Jag köpte ett set till dotterns säng. Jättefint med Paris på ena sidan och murgröna på den andra.

Frissan
På skärtorsdagen blev mitt hår blondare och kortare i nacken. Och så blev det utfönat vilket jag inte har gjort på, vet inte men säkert ett halvår. Det var ovant.

Promenad
Hela familjen var på en promenad igår kväll. Inte så vanligt längre att få alla med sig ut för att gå. P och jag får gå själva oftast.

sondag

Ha en skön långhelg!

cockerelBild: Cockerel by John Robertson.
Morris dancer utklädd till tupp.
 
Glad Påsk! Ha en fortsatt skön långhelg!

Trevlig helg! / fredagslistan / glad påsk

helg
rosa
 Bild: Hanna Hallin

Fredagslistan

VECKANS BÄSTA:
Påskhelg! SÅ skönt med lediga dagar! Fyra sovmornar i rad. I dag sov jag två timmar längre och vaknade strax efter sju :-) Och så ett frisörbesök igår.
Idag är det inte bara Långfredagen utan även Våffeldagen!

VECKANS SÄMSTA:
Vädret i mars varierar. Kallt i skuggan och varmt i solen. Mars i ett nötskal :-)

VECKANS TV-SERIE:
Mästarnas Mästare med Peter Forsberg och kompani på söndagar.

VECKANS MIDDAG:
Fish and chips.

VECKANS BORDE:
Putsa fönster kanske?

VECKANS KLÄDSEL:
Sköna slappa byxor och avslappnat helt enkelt.

HELGENS FÖRVÄNTAN:
Att få tid över till att bara slappa och koppla av mellan alla måsten.


Dagens låt: Alesso ft. Ryan Tedder - Scars for life

Glad Påsk

glad
Bild: Blomsterfrämjandet.

Bara ett inlägg för att önska en riktigt skön påskhelg!
Och för att få en anledning att länka till min nya favoritlåt :-)


Dagens låt: Six60 - Purple

inspiration / neutral and natural / eat green

inspiration
inspirationBild: http://www.hm.com/
Eat green Think green.

inspirationBild: http://www.fermliving.com/
Fina enkla betong-krukor.

inspiration
 Bild: http://www.stadshem.se/ via Coco Lapine.
Neutralt och naturellt. Jag gillar material och färgval.
Det där med nordiskt vitt och ljusa träslag.


Dagens låt: Alessia Cara - Seventeen

7 år i huset

hemma
 
Idag var det sju år sedan vi flyttade in i huset. Vi köpte det i februari och började renovera. Men det var denna dagen som vi sov första natten.

Dagens låt: Klingande ft. Daylight - Losing U

Söndag / fjädrar påskris / läsk

sondag
riset
Påsken
Idag är det Palmsöndagen, inledningen på Stilla veckan. Veckan innan påskhelgen heter Stilla veckan och veckan efter påskhelgen heter Påskveckan. Detta året har barnen här påsklov i Påskveckan.

Mammografi
Denna veckan började med ett standardbesök på mammografin. Det är jättebra att gå på kontroller! Men aj vad ont det gör.

Utveckling
Vi var på Lillemans utvecklingssamtal i skolan. Det var verkligen utveckling där! Han har blivit bättre på det mesta och har fått alla rätt eller nästintill på de flesta prov i NO och SO-ämnen. Engelska är hans bästa ämne. Det som behöver bättras på är svenska, stavning, välskrivning och uppsatser.

Cykel
Tösen har fått en ny cykel! Den är 7-växlad och har aluminium-ram och cykelkorg. Innan cyklade hon på min gamla cykel. Alltså riktigt gamla, den jag fick när jag var tonåring. Jag hoppas att hennes tonårscykel håller lika länge! Att hon har den kvar när hon är vuxen.

Läsk
I fredags var lilleman på bio med två av sin killkompisar. De såg Kung Fu Panda som de tyckte var rolig. Det mest spännande hade dock varit att dricka läsk, Fanta tropical. Jag gillar såklart inte att barnen dricker läsk. Speciellt inte sedan jag såg Sockerfilmen. Vi köper aldrig hem läsk. Men jag kan ju inte förbjuda honom att dricka det, bara tala om att det bör vara med måtta.

Fiolfikus
Två nya fiolfikusar i matplatsfönstret nu. Jag planerar inte några stordåd, mer än få dem att trivas. Det blev också lite murgröna till Tösens rum.

Tjejkväll
Jag träffade mina tjejkompisar igår kväll. Vi var 6 stycken som åt gott och snackade och skrattade mycket!

Städat
Idag steg jag upp och städade och dammtorkade alla hyllorna och skrivbordet. Innan frukost! Sedan tvättade jag barnens sängkläder. Lilleman har fått nya vårskor. Jag har sopat ut grus i förhoppningen att soparebilen ska komma snart. P har tvättat bilen och jag dammsög den i förgår. Så nej, ingen vårtrötthet här minsann! Jo, nu när jag satte mig ner :-)

sondag

Vårlistan

pense
 
Vårlistan
Jag gjorde ju vinterlistan i december, och innan dess höstlistan.
så här kommer nu en vårlista! Bilden fotade jag igår, nyköpta blommor.

1. Vad är det bästa med våren?
Påskhelg, Valborg, Kristi himmelsfärd och Nationaldagen. Många helger!
Solsken och värme! Fixa lite i trädgården och vara utomhus.
Och att hela sommaren ligger framför oss!

2. Vad kommer ni äta i vår?
Det blir väl som vanligt antar jag. Kanske några extra ägg till påsken :-)

3. Vad kommer ni dricka i vår?
Kranvatten är det vi dricker mest. Sedan blir det lite juice och örtte.

4. Hur kommer ni fira påsk?
Hemma med familjen.

5. Vilka är era bästa påskpyssel-tips?
Jag är inte så bra på pyssel. Här är det ganska så sparsmakat. Jag gillar att köpa blommor och växter för att förändra och pynta med.

6. Vad gjorde ni vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Samma lunk som vanligt, men vi hade kul på lovet. Påsklovet var ju i slutet av mars och början av april förra året och då var vi i Lindvallen och lärde oss slalom!

7. Vad kommer ni lyssna på?
Det är ju gott om Mellolåtar på radion nu och snart blir det Eurovision. Men jag lyssnar ju på en hel del annat också som ni ser på "Dagens låt".

8. Vad läser ni?
Jag läser mest bloggar och tidningar på nätet.

9. Vad tittar ni på?
Husdrömmar och snart börjar Vem bor här?

10. Vad var bäst med vintern?
På vintern slipper man insekter och pollen.

11.Vad har ni för vårplaner?
Ta vara på tiden och vara utomhus mera.


Dagens låt: Kent - Egoist

Förvår / Vårdagjämning

teteatete
 
Jag köpte mig en skål med minipåskliljor, tête-à-tête.
Idag börjar våren!
 
"Höstdagjämningen inträffar det ögonblick då solens centrum passerar himmelsekvatorn på väg söderut, och vårdagjämningen när solens centrum passerar himmelsekvatorn på väg norrut. Detta innebär att dagen och natten kring denna exakta tidpunkt är ungefär lika långa. Vi kallar dessa tillfällen för höstdagjämning och vårdagjämning.

På grund av skottårscykeln varierar tidpunkten för höstdagjämningen, varför den på norra halvklotet kan inträffa antingen den 22 eller 23 september. Normalt ska då hösten ha kommit till Norrland, stora delar av Svealand och även det inre av Småland. Till västkusten och sydvästra Skåne anländer hösten normalt i först i mitten av oktober.

"På grund av skottårscykeln samt det faktum att vi har olika tidszoner på jordklotet så går det liksom för höstdagjämningen inte heller att ange något entydigt datum för vårdagjämningen. I Sverige kommer vårdagjämningen alltid att infalla den 20 mars under många år framöver. Men skottåret 2048 infaller vårdagjämningen strax före midnatt den 19 mars." Läs vidare på SMHI.

Men brukar inte vårdagjämningen inträffa den 21 mars? Nej, men den brukade. För alla oss som lever nu (i stort sett) var 2011 sista året vi fick fira vårdagjämning det datumet. I några decennier framöver är det den 20 mars som gäller. Men år 2048 kan vi säga välkommen till den 19 mars som nytt datum för vårdagjämningen.

Den här mellanstationen under vandringen mellan mörker och ljus på föråret flyttar sig alltså långsamt mot kalenderns vinter, i snitt med tolv minuter per år.

Förklaringen är att kalenderåret inte är exakt lika långt som den tid det tar för jorden att snurra ett varv runt solen. Det är några timmar kortare.

Vi rättar till obalansen med skottår vart fjärde år. Men det räcker inte. Tre av fyra sekelskiftesår hoppar vi över skottåret för att få till det bättre. Nästa gång vi gör det är år 2100, och det leder till att det år 2102 är dags att säga ”välkommen åter ”till den 21 mars som dagjämningsdatum.

Någon kanske undrar vad den här förskjutningen får för konsekvenser för påsken. Påskens placering styrs ju också av vårdagjämningen. Svaret är: inga." Läs vidare här: DN Vetenskap.

Det där med att ändra klockorna en timme framåt till sommartid är inte förrän nästa söndag.


Dagens låt: Jane XØ - Hard To Forget

Collage / Weekend Mood / God Påsk

collage
collage
 
Ett litet ihopplock: Finstickad tröja i svart och ankellånga grå trikåbyxor i en jätteskön kvalité från Lindex. Ett rött linne från Sienna Miller hearts Lindex som kommer i slutet av mars. Scarf från Lindex. T-shirt med roligt tryck från Monki.

Weekend mood Off duty från Gina Tricot Älskar färgen och trycket :-) Mina sköna svarta byxor från Sisters Point. Mönstrade bekväma skor från Duffy. Vita Nike Air Max 90. Handtvål från Hing Organics. Hushållspappershållare från Eva Solo. Pläden Curly från Design House Stockholm. God Påsk från Haupt Lakrits.


Dagens låt: Echos - Tomorrow

Trevlig helg! / fredagslistan / snart påsk

helg
blue
  Bild: Ellos via Husligheter och Ellas Inspiration.

Fredagslistan

VECKANS BÄSTA:
Tösen har fått en ny cykel! Innan cyklade hon på min gamla cykel. Alltså riktigt gamla, den jag fick när jag var tonåring. Hoppas att hennes tonårscykel håller lika länge! Det har även varit en ovanligt skrattig vecka på jobbet :-)

VECKANS SÄMSTA:
Ingen inspiration till att laga vardagsmat alls just nu.

VECKANS TV-SERIE:
Fallet O.J. Simpson: American crime story på söndagar SVT1. Det har visats två avsnitt redan men det är ännu inte för sent att se ikapp dem på SVT Play.

VECKANS MIDDAG:
Köttgryta med ris.

VECKANS BORDE:
Göra egna energikakor igen, så att jag har något att knapra på efter jobbet. Värsta tiden på dygnet är 17-18 innan kvällmaten är klar.

VECKANS KLÄDSEL:
Svarta mjuka byxor från Soc Stadium och en t-shirt har jag på mig just nu.

HELGENS FÖRVÄNTAN:
Träffa tjejgänget på lördag! Köpa blommor och påskpynta. På söndag är det Palmsöndagen, sedan Stilla veckan, och nästa helg är det redan påsk!


Dagens låt: Veronica Maggio - Den första är alltid gratis

Nordic White

nordicNordic White med vitt som bas och ljusa träslag.
Många gröna växter också. Denna stilen tilltalar mig mest!

nordic
 Bilder: Olsson & Gerthel.
Här ser ni de andra två stilarna; Shades of Grey som är grå toner med marmor och guld/mässing som detaljer. Och Soft Black som är industriellt, lite grafiskt, läder och mörka träslag. Allt är jättefint!


Dagens låt: DNCE - Cake by the Ocean

C-G, Victoria och Estelle på frimärke

kungligt
 
Idag kom det nya frimärken. Jag tycker att det är en jättefin bild!
Läs mera på Postnord Bulletin (pdf).

[ Moodboard ] mars -16

moodboard
 
1. Sinnerlig lampa från Ikea igen, fint kök från Arrital. Alvhem.
2. Utemöbler i teak. Stolen Julian från Slettvoll.
3. Fint sovrum med snygga gardiner i grå sammet. Bo Bedre.
4. Påskägg från Nicholas Vahé som innehåller ljus choklad.
5. Tallrikar i glaserad terracotta, vas, kruka, ljuslyktor, Ernst.
6. Adidas sneaker i grå mocka med vita ränder. Så snygga!
7. Tapeten Summer Squall med pioner och rosor från Ellie Cashman.


Dagens låt: R.Lum.R - Nothing New

inspiration / påskägg / Hing

inspiration
inspirationBild: http://www.livingshop.dk/nicolas-vahe-paaskeaeg/

inspiration
 Bild: http://www.hingorganics.com/
Fina doftljus och flytande handtvål tillverkat i Piteå.

Dagens lästips: När vuxna mobbar barn. / Drömhus.

Dagens låt: Twenty One Pilots - Stressed Out

Söndag / solnedgång / godis

sondag
sol
 
Solnedgång
Det var så vacker solnedgång när vi körde hem i fredags! Jag saknar att ha utsikt. Ibland skulle jag vilja bo där det finns sjöutsikt.

Promenad
En promenad i skogen på 6 km i måndags med min man. Det var skönt och välbehövligt. Mera sånt!

Simning
Denna veckan har Tösen börjat simma i en ny grupp. Inte den tävlingsgruppen som är 3 gånger i veckan längre, utan bara träning 1 gång i veckan. Sedan går hon på jazzdans 1 gång i veckan. Plus följer med mig på Sh'bam ibland.

Godis
Jag köpte hem några av mina favoritgodis denna helgen. Anthon Bergs mandelägg och mandelägg med lakrits. Jag gillar även chokladkaramellerna med fyllning av nötcreme. Ett tips till påsk. Det är ju nästnästa helg det!

Vårjacka
Tösen fick en jättefin pastellrosa jacka från Esprit i lördags.

Städat
När man har städat huset. :-)
"Wow honey, the house is so clean! Was the internet down today?

Paj
Ska vi äta paj imorgon? Pi-dagen, Pie-day. 3,14 Den 14 mars.
 
sondag

Trevlig helg! / fredagslistan / vårlängtan

trevlighelg
blommor
 Bild: http://www.illony.com/

Fredagslistan

VECKANS BÄSTA:
Söndagsträningen är alltid veckans bästa! Denna veckan även en promenad på 60 minuter, efter jobbet men innan solen gick ner, tillsammans med min man.
Och att det har varit så fint väder idag, och att vi var på en liten utflykt med svärfar för att titta på en altan-skjutdörr från Schüco.

VECKANS SÄMSTA:
Vill inte ha mera snö... Jag längtar efter vårväder nu!

VECKANS TV-SERIE:
Det har blivit dags för final i Melodifestivalen!

VECKANS MIDDAG:
Lax med potatis, sås och broccoli. Och fruktsallad!

VECKANS BORDE:
Borde tänka efter före.

VECKANS KLÄDSEL:
Svarta stretchiga mjuka kostymbyxor från Sisters Point.
Svart t-shirt "Told you so" från Gina Tricot.

HELGENS FÖRVÄNTAN:
Jag ser fram emot att titta på Melodifestivalen! :-)


Dagens låt: Rebecca & Fiona - Sayonara

Melodifestivalen finalen 2016

mello
http://www.svt.se/melodifestivalen/

Det kommer att bli en jätterolig final! Alla deltävlingarna har varit bra tycker jag med bra programledare, mellanakter och även bra låtar över lag. Jag gillar alla låtarna i finalen detta året! I alla fall nr. 1-11. Det är många bra låtar och mina favoriter ser ni på hjärtanen!

1. Panetoz – ”Håll om mig hårt”
2. Lisa Ajax – ”My Heart Wants Me Dead”     ♡
3. David Lindgren – “We are Your Tomorrow”   
4. SaRaha – “Kizunguzungu”
5. Oscar Zia – “Human”                                ♡♡♡♡
6. Ace Wilder – “Don’t Worry”                       ♡♡♡
7. Robin Bengtsson – “Constellation Prize”   ♡
8. Molly Sandén – “Youniverse”
9. Boris René – “Put Your Love on Me”          ♡
10. Frans – “If I Were Sorry”                         ♡♡♡♡♡
11. Wiktoria – “Save Me”                              ♡♡
12. Samir & Viktor – “Bada nakna”

Tillägg den 12/3: Det verkar som om jag prickade in de fyra första låtarna!
Här är resultatet: 1. Frans 2. Oscar Zia 3. Ace Wilder 4. Wiktoria
5. Robin Bengtsson 6. Molly Sandén 7. Lisa Ajax 8. Panetoz 9. Saraha
10. Boris René 11. David Lindgren 12. Samir & Viktor.

trying

flowersBild: sydneynoellesmith

word
 Mistakes are proof that you are trying. ...and trying.


Dagens låt: DNCE - Cake by the ocean

want need wear read

want
 
Want: Mjukaste pläden jag någonsin känt på var på Norrgavel. Den heter Foxford och är i mohair- och lammull. Den finns i många fina färger.
Need: Vasen som heter Urna av Carina Seth Andersson för Marimekko.
Wear: Snygga jeans i en offwhite färg och en pullover i cashmere från Filippa K.
Read: Säker Stil av Ebba K von Sydow och Emilia de Poret.
 

Dagens låt: Matt Simons - Catch & Release

Fastlagsris / Påskris / Påsk

cult
 Bild: http://www.cultdesign.se/

Fastlagsris
På fettisdagen kan man ta in ett fastlagsris. Ett björkris som man dekorerar med fjädrar. Riset ska inte stå i vatten. Så har du ett ris med fjädrar nu är du inte alls för tidigt ute :-)

Påskris
På skärtorsdagen, samma dag som påskkäringarna åker till Blåkulla, gör man om sitt fastlagsris till ett påskris. Det gör man genom att byta ut fjädrarna mot påskdekorationer som ägg och kycklingar.


Dagens låt: Chvrches - The Mother We Share

Söndag / snö / kalas

sondag
sondag
 
Mello
Har ni sett Daniel Norbergs parodi på Melodifestivalens låtar? Jättekul! Kolla här: Parodi. Han har även gjort om låtarna från förra och förrförra året.

Skor
Tösen fick ett par jättefina och sköna skor igår! Duffy som vi köpte på Nilson Shoes. Hon är så glad i dem så hon har dem på sig inomhus nu. Det är ju tyvärr snö ute hos oss igen.

Simtävling
Lilleman har varit på en stor simtävling på hemmaplan. Han ska fortsätta med simningen ett tag till trots allt. Men tösen kommer att byta till en träningsgrupp istället för tävlingsgruppen.

Kalas
Idag har vi firat barnens kusin som fyllde 1 år. Han fick hinkar, spade, sil, sandkaksformar som han gillade mycket! Sedan hittade vi en underbar bok som heter Sjung med Disney. Den innehåller 23 sånger med noter och text från många olika filmer. Du kan spela melodierna genom att trycka igång bokens spelfunktion. Och till storasysters förtjusning började boken med Frost!

Träning
Söndagar är min bästa träningsdag som jag inte vill missa! Idag fick jag dock missa lite av träningen på grund av kalaset. Men lite hann jag med i alla fall.
 
sondag

Månadens lista - mars

listan
Mina tio kategorier är: doft, smycke, frisyr, lampa, porslin, pläd, kläder, drömresmål, citat, musik ♡ Månadens lista för februari såg ut så här hos mig.
Här kommer min mars-lista!

listanDoft 6 x 12 ml med Byredo-dofter att prova vore perfekt för mig!

listanSmycke Ingen i familjen använder armbandsur. Fastän jag har en fin Certina. Dottern är sugen på en klocka från Daniel Wellington eller liknande, vi får se.

listanFrisyr Lite retro kanske, men denna frisyren och färgen var läcker tycker jag!

listanLampa Sinnerlig lampa från Ikea är fin! Tapeten bakom där också!

listanPorslin eller keramik från Mia Blanche med söta blommor på!

listanPläd Curly throw från Design House Stockholm.

listanKläder Snyggt med den stickade tröjan och jeansen. Fint hår också!

listanDrömresmål Tänk om man kunde komma till Seychellerna...

listanCitat To change your life, you need to change your priorities!

listan
 Musik Lauren Mayberry i den skottska gruppen CHVRCHΞS.
Dagens låt: Chvrches - Leave a trace

Trevlig helg! / fredagslistan / ranunkel

helg
helg
  Bild: Länna Möbler. Härliga vita ranunkel!

Fredagslistan

VECKANS BÄSTA:
Vi har en extra dag i år och så infaller den på en måndag! Men jag hade en bra dag i alla fall för jag var på en avkopplade 90 minuters-massage efter jobbet.

VECKANS SÄMSTA:
Fortfarande ganska trött. Så som det ofta är i slutet av vintern,
innan solskenet och krafterna och våren kommer åter. typ som förra veckan.

VECKANS TV-SERIE:
Krig och fred "Brittisk-amerikansk miniserie från 2016, efter Leo Tolstojs klassiska roman. BBC-dramatisering av den episka berättelsen om fem aristokratiska familjer som genomlever Napoleons invasion av Ryssland."
Del 1 av 6 kommer på lördag 21.30.

VECKANS MIDDAG:
Råstekt potatis, bacon, stekt ägg, tomater.

VECKANS BORDE:
Köpa blommor på torget lite oftare!

VECKANS KLÄDSEL:
Mörkblå byxor Sanna från Flash som är mina nya favoriter.
Finstickad t-shirt från Lindex som är i jätteskön! Ett tips!

HELGENS FÖRVÄNTAN:
Helgen kommer att gå så fort! Vi ska hälsa på hos Ps syrra med familj på söndag.


Dagens låt: Icona Pop - Someone who can dance

inspiration / Broste / Södermalm

inspiration
inspirationBild: http://www.brostecopenhagen.com/
Favoritfärger just nu!

inspiration
 Bild: http://alexanderwhite.se/objekt/690379/
Timmermansgatan, Mariaberget på Södermalm i Sthlm. Utsikt över Riddarfjärden. Klicka på länken för att se fler bilder från denna våning i ett hus från 1800-talet.


Dagens låt: Frans - If I were sorry

Mars / snödroppar

snodropparBild: Blomsterlandet

Snödropparna blommar. Inte i min trädgård, men i grannens :-)
Nu är det mars och här kommer ett instagram-tips: Fotoutmaning för mars 2016

Dagens låt: Ida Wiklund - Mellan dröm och verklighet

mars

RSS 2.0