Söndag / fjädrar påskris / läsk

sondag
riset
Påsken
Idag är det Palmsöndagen, inledningen på Stilla veckan. Veckan innan påskhelgen heter Stilla veckan och veckan efter påskhelgen heter Påskveckan. Detta året har barnen här påsklov i Påskveckan.

Mammografi
Denna veckan började med ett standardbesök på mammografin. Det är jättebra att gå på kontroller! Men aj vad ont det gör.

Utveckling
Vi var på Lillemans utvecklingssamtal i skolan. Det var verkligen utveckling där! Han har blivit bättre på det mesta och har fått alla rätt eller nästintill på de flesta prov i NO och SO-ämnen. Engelska är hans bästa ämne. Det som behöver bättras på är svenska, stavning, välskrivning och uppsatser.

Cykel
Tösen har fått en ny cykel! Den är 7-växlad och har aluminium-ram och cykelkorg. Innan cyklade hon på min gamla cykel. Alltså riktigt gamla, den jag fick när jag var tonåring. Jag hoppas att hennes tonårscykel håller lika länge! Att hon har den kvar när hon är vuxen.

Läsk
I fredags var lilleman på bio med två av sin killkompisar. De såg Kung Fu Panda som de tyckte var rolig. Det mest spännande hade dock varit att dricka läsk, Fanta tropical. Jag gillar såklart inte att barnen dricker läsk. Speciellt inte sedan jag såg Sockerfilmen. Vi köper aldrig hem läsk. Men jag kan ju inte förbjuda honom att dricka det, bara tala om att det bör vara med måtta.

Fiolfikus
Två nya fiolfikusar i matplatsfönstret nu. Jag planerar inte några stordåd, mer än få dem att trivas. Det blev också lite murgröna till Tösens rum.

Tjejkväll
Jag träffade mina tjejkompisar igår kväll. Vi var 6 stycken som åt gott och snackade och skrattade mycket!

Städat
Idag steg jag upp och städade och dammtorkade alla hyllorna och skrivbordet. Innan frukost! Sedan tvättade jag barnens sängkläder. Lilleman har fått nya vårskor. Jag har sopat ut grus i förhoppningen att soparebilen ska komma snart. P har tvättat bilen och jag dammsög den i förgår. Så nej, ingen vårtrötthet här minsann! Jo, nu när jag satte mig ner :-)

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0