Söndag / sommartid / påsken

sondag
pask
Sommartid
Så onödigt att hålla på med det där att ändra klockor! Kan vi inte få ha samma tid året om? Ja ja, hur som helst. Jag har ändrat dem till sommartid nu.

Påsken
Påskafton var jättefin! Solen sken och vi städade på altanen. Så att vi kunde ta en eftermiddagsfika där igår. Innan det hade vi hade pulled chicken till middag. En ägghalva med senapssill till förrätt, så lite påsktema blev det i alla fall.

Långkok
På Långfredagen hade vi långkok. Provade att göra Pulled Chicken för första gången. Det blev gott. Vi åt det inrullat i fajitasbröd med ost på Påskafton.

Sneakers
Jag har köpt innersulor till barnens och mina skor. De är uppbyggda i hålfoten och har stötdämpning i hälen. Väldigt bra i t ex sneakers som ju annars är så platta. De heter Sidas och finns på Stadium.

Burfitt
Lovisa Burfitt har designat påslakan som säljs på Hemtex nu. Jag köpte ett set till dotterns säng. Jättefint med Paris på ena sidan och murgröna på den andra.

Frissan
På skärtorsdagen blev mitt hår blondare och kortare i nacken. Och så blev det utfönat vilket jag inte har gjort på, vet inte men säkert ett halvår. Det var ovant.

Promenad
Hela familjen var på en promenad igår kväll. Inte så vanligt längre att få alla med sig ut för att gå. P och jag får gå själva oftast.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0