Söndag / första advent / julmusik

sondag
sondag
Advent
Så var den här, första söndagen i advent! Vi har tänt det första ljuset och änglaspelet. Vi har även en pinjekotte för första gången. Barnen har ätit tomtegröt. Vädret är duggregnigt och trist nu, men det var snö på Anders-dagens morgon. Tösen tittar på En riktig jul, julkalendern från 2007.

Glögg
Vi var hemma hos goda vännerna igår. Det blev lite glöggprovning. Men själv testade jag bara Blossas alkoholfria med lingon och enbär. Den kunde haft mera smak, men det den var ganska god och inte för söt.

Glasögon
Hur går det att ha progressiva glasögon? Nu har jag haft dem i en vecka. I tisdags fick jag åka och justera dem. Bara att de kom upp på näsan någon millimeter gjorde stor skillnad för synfälten. Det där med progressiva funkar ända ganska så bra. Det är nog det med ett brytningsfel på höger öga som stör mig. Jag ser suddigt hela tiden om jag täcker för vänster öga. Hade jätteont i ögat och i huvudet, speciellt i torsdags.

Träning
Det flyter på ganska så bra. P och jag är på gruppträningspass 3-4 gånger i veckan. De är 30 eller 45 minuter långa. Vi körde lite extra i gymmet efteråt i torsdags också. Ikväll kör jag mitt vanliga pass, utan P.

Julplanering
Jag tittar på tips för en hälsosammare jul. Letar efter alternativa recept med mera. Inspiration finns på Cecilia Folkessons blogg.

Julmusik
Om du har Spotify och vill lyssna på julmusik. Jag jobbar på en jullista just nu med ganska så softa låtar som heter Nilla_jul.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0