Söndag / mellokväll / ryggen

sondag
sondag
Mellokväll
Jag bjöd hem sju tjejkompisar igår. Vi hade trevligt och snackade och tittade på Melodifestivalen tillsammans. Det är så kul när vi träffas! Jag hade på mig en ljusblå skjorta från Stockhlm MQ och svarta byxor H&M. Nu ser jag fram emot altan-säsongen för att kunna bjuda in till invigning där.

Fisksoppa
Fisksoppa från paradiset ur boken Under valnötsträdet av Anna och Fanny Bergenström. Det blev gott! Till hade jag bruschetta med Cantadou-ost. Annars hade baguetter varit ett bra tillbehör. Hos Sara bakar finns recept.

Gino
Skär bitar av banan, kiwi och jorgubbar och lägg i ugnsfasta portionsformar. Pressa limesaft på. (Hoppa inte över lime!) Täck allt med vit choklad, riven eller i knappar. In i ugnen på grill, så det får lite färg. Man kan hälla på lite extra choklad efter att man tagit ur dem ur ugnen. Servera med en kula vaniljglass. Igår hade jag även bitar av galia-melon.

Ryggen
Jag var hos sjukgymnasten och fick några övningar att göra. För att träna, stretcha och mjuka upp bröstryggen. Jag är ganska så rörlig, men det är bra att förebygga. Massagen i måndags var också guld värd.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0