Söndag / Glass / högkänslighet

sondag
glass
Glassbussen
Den goda italienska glassen som vi köpte i Karlskrona 2013. Detta året finns bussen i Kalmar, så vi var där! Chokladglassen är jättegod och det finns mycket att välja på, mangosorbet med mera.

Mystery
När vi var i Kalmar besökte barnen ett Escape room för första gången, med goda vännerna. "The Mystery är en escaperoom-utmaning i Kalmar för vänner, företag och familjer. I The Mystery ska du ska på en timme eller mindre ta dig igenom klurigheter, dörrar, lönnfack och koder, för att slutligen finna lösningen. Utmaningen passar alla med lite leklusta och finurlighet!"

Myggnät
Vi köpte ett insektsnät på Bauhaus för dörröppningen i allrummet. Det är som en rullgardin fast från sidan. Det är visserligen inte mycket myggor i år, ännu. Men det känns användbart för oss att ha där.

Trappräcke
Ett litet trappräcke som svärfar har hjälpt oss med.

Källartak
Det finns en liten brunn där, men regnar det mycket på en gång så hinner inte vattnet rinna undan och det har hänt att det stiger över tröskeln in till källaren. Nu har vi med svärfars hjälp byggt ett tak över källarentrén. Lika bra att vara förberedd på extremväder.

Räddningsfilt
Ett första hjälpen-kit i bilen är bra att ha. Jag hoppas att jag aldrig behöver använda det! Men jag har ändå en aning om hur jag ska använda sakerna eftersom vi har fått gå HLR-kurs på jobbet.

Högkänslighet
Jag gjorde ett test för några år sedan. Idag kom jag på ett nytt test, via Martinas blogg, om högkänslighet HSP. Jag fick 76. Eftersom det är över 60 är jag litegrann högkänslig. Speciellt är jag känslig för höga ljud, skarpt ljus, att få för lite sömn.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0