Söndag / fast det är måndag / nyår

sondag
nyar
Nyårsafton
Vi hade gäster hos oss. Jag lagade lax, citronsås, potatis, sparris, grönsaker, sallad. Till efterrätt hade våra vänner fixat jättegod pannacotta och även gino med glass. Lite vindruvor och kex också. Vi spelade Säg Samma, Kortslutning och så ännu ett kortspel som heter Monty Python fluxx. Vi såg Grevinnan och betjänten på tv, gjorde charader. Karlarna fick rycka ut och vara chaffisar mitt i men de hann tillbaka innan tolvslaget. Barnen, våra två yngsta, hade kul tillsammans. Ingen alkohol och inga raketer för oss, skönt!

Raketer
Jag önskar bara att alla andra i stan och i hela landet hade kunnat hoppa över smällare och oljud. Fint att titta på kan hända men det är mest negativa saker med raketer tycker jag. Det låter och luktar och skräpar ner. Folk skadar sig själva och andra. Här är det tyvärr inte bara en dag på året utan det låter och händer saker nästan varje natt på jullovet. Snön och dimman dämpade lite i alla fall.

Resa
Dottern tog tåget till Stockholm den 28/12. Hälsar på sin kompis som hon var hos på höstlovet också. Det var ett tjejgäng som firade nyår ihop. Trevligt vad jag kan förstå. Hon kommer hem imorgon.

Mellandagarna
Jag var och lunchade med en kompis i lördags och så var vi på bio. Solsidan var ju en rejält skruvad film! Ove alltså... Rolig och galen. Annars har vi bara varit lediga och slappat hemma. Tränat några pass med förstås.

Träning
Man börjar det nya året med träningsvärk! Gött! Jag var på ett mixat styrkepass igår där det bland annat ingick BodyCombat. Man står och skuggboxar och gör jabbar och hookar och sånt. Det känns i armarna, triceps, idag. Det måste jag göra om! Prova nya saker och variera sin träning.

Pizzadagen
Idag gjorde jag en pizza med glutenfri pizzabotten efter detta receptet. Jag hade dock lite mozzarella-ost på pizzan. Maken och jag tyckte helt okej. Sonen åt men var inte så nöjd. Till pizzan hade vi sallad och så hade vi mjölksyrad vitkål som svärmor har gjort. Och imorgon blir det matlåda.

Jullovet
Fortfarande lite seg och deppig över att julledigheten är slut. Imorgon är det dags att stiga upp och jobba igen. Inventering. Det är väl lika bra att ta tag i det. Man får trösta sig med att det trots allt är mjukstart med en fyradagarvecka. Eller faktiskt bara 3½ dagar :-)

nyar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0