Söndag / lördag morgon / massage

sondag
utsikt
Promenad
Vi hälsade på hos Ps syrra i Blekinge. Det var ingen snö och inte heller någon is. Barnens kusin fyllde 5 år. Hon blev glad för Vaiana-Lego och målarbok. Passande nog bjöd hon också på en Vainana-tårta. Och barnen tittade på filmen om Vaiana!

Textilfärg
Dottern köpte svart färg på Panduro. Hon ville ha en t-shirt som bara de som har sett serien Stranger Things känner igen :-) Lite intern så där. Så hon valde ett motiv med akrobaten och loppan. Det handlar om extra dimensioner.

Younger
Nu har jag tittat klart på säsong 1 och 2 av Younger. Den där en 40-åring låtsas vara 26 år för att få jobb, i New York. Kul! Säsong 3 börjar imorgon.

Lördagmorgon
För mig är bästa dagen i veckan lördagar. Och bästa tiden på dygnet är morgonen när det har blivit ljust ute. Då har jag som mest energi! Min hjärna funkar som bäst när jag är utvilad, då kommer jag på nya idéer. Känslan av att ha hela dagen framför sig! Oftast blir ju allting som det brukar ...men känslan!

Surfplattan
Vi läser numera morgontidningen på surfplattan. Det blir litegrann billigare och jag slipper trycksvärtan :-) Dessutom så har vi ju Readly på plattan där jag läser andra tidningar, så jag har vant mig.

Massage
Förra året började jag att gå på massage mera regelbundet. Jag går på en djupgående läkande klassisk massage. Det känns bra att underhålla ryggen med det en gång i månaden. Det är något jag tänker fortsätta med detta året. Samt fortsätta med cx och andra styrkeövningar.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0