Söndag / skidresa Stöten / smoothie

sondag
skidor
Skidresa
Dottern har varit på skidresa till Stöten med sina skolkompisar. Hon har längtat efter att få åka slalom igen! Det var tre år sedan vi var i Lindvallen. Hon har fått ta över mina snygga turkosa skidbyxor och mörkblå jacka från Everest som ni ser. Det har varit roliga och intensiva dagar!

Äppelpajsmoothie
Idag till frukost gjorde jag en matig smoothie som blev god! Jag kan tänka mig att göra om den igen! Jag hade Ingrid-Marie äpplen i min och en lite aning med havremjölk också. Jag hade inte behövt späda den i och för sig för det var bara jag i familjen som gillade den.

Zucchini
Till lunch igår gjorde jag zucchini-plättar med fetaost och dill.

Kattfilmen
Living by W tipsade om Kattfilmen och jag tittade på den igår. Det var en jättefin film om gatukatter i Istanbul. Mysig att titta på.

Younger
Jag har sett nio avsnitt av säsong 1 av Younger nu. Skön avkoppling :-)

Bastu
Det går sakta med basturenoveringen. I helgen har i alla fall den nya glasdörren kommit på plats efter en hel del hyvling.

Träning
Sonen har varit på träningen denna veckan, för första gången! I måndags var hela familjen på Cxworx. I torsdags var han med på Cx igen. Han har ju inte så mycket annat nu. Inte simning längre tyvärr. Pingis var det senaste men det har han inte fortsatt med. De provade karate på friluftsdagen i skolan denna veckan. Det vill han göra nu, så vi ska se om han kan få komma med i en sådan grupp denna terminen.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0