Söndag / tulpaner / duschlister

sondag
tulpaner
Trettondedagen
Vi var hos svärisarna och åt jättegod mat! Älgkött. Vi hade med oss en stor bukett med multifärgade tulpaner. Barnen hade kul med sina sysslingar H & S.

Tulpaner
Jag passade på att köpa några tulpaner till mig själv också. Den buketten jag visade i fredags har slagit ut till rosa nu. Blåbärsriset sparade jag från den buketten som jag köpte till nyår. Jag har nog längtat efter tulpaner helt enkelt! Pussmun-tulpaner nästa gång!

Frost
Idag är det -9° och frost ute. Det ser ut som den efterlängtade solen också! Innan har denna veckan varit regnig och med plusgrader tills nu.

Duschlister
Igår var en stor dag! (ironisk) Ha ha, nej men nu har vi faktiskt nya lister på duschdörrarna. Det var välbehövligt att byta ut dem efter 9 år.

Sthlm
Dottern kom hem i tisdags kväll och hon har haft det bra i Stockholm. Roligt med sina nya kompisar. Shopping, nyårsfest med mera. De var på bio och såg The greatest showman.

Träning
Man ska vara snäll mot sig själv i januari! Inte gå ut för hårt med nyårslöften och sådant, utan mjukstarta. Så jag har kört på som vanligt utan att öka. Jag ökar tempot när det blir varmare ute istället.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0