Halvåret 2018 - 1

halv
Januari
Vi firade in det nya året hemma hos oss med goda vänner. Det var första året som dottern var iväg på annat, hon var hos kompisar i Stockholm. Sedan var hon även på en skidresa till Stöten i denna månaden.

Februari
Jag bjuder på grönsakspaj och har Mello-kväll hemma hos mig. Jag läser boken Hälsorevolutionen och är på föreläsning om Terra-Nova kosttillskott. Träningen flyter på bra detta halvåret. Man orkar mer med bra mat.

Mars
Mia och jag går på konsert med Darin! Är ute och provsmakar god mat på Matnatten med vänner. Skaffar appen Snapchat.

April
Snön ligger kvar länge i år. Det är en lång vinter. Men när snön är borta börjar vi övningsköra med vår 16-åring. Övningskör med dottern. Är på konsert med Raring och ser A tribute to Dire Straits. Två konserter detta halvåret! Lagar god lax på påsken och är hos brorsan med familj.  

Maj
Åker iväg till Torekov på träningsresa! Femton gruppträningspass på tre dagar, god mat och härliga tjejer och mycket energi! Vi besöker sedan Kivik och Simrishamn med familjen. Från cirka mitten av maj och månad framåt är det mycket varmt och torrt väder. Tösens har dansuppvisning. Hon har utvecklats mycket nu när hon har dansat jazzdans i 2½ år.

Juni
Är på möhippa med besök i inspelningsstudio på landet. Utflykt med sonens klass med grillning och tipspromenad. Fin skolavslutning i kyrkan då dottern slutar 9:an. Sonens första gradering i karate. Midsommar firades som vi brukar fira.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0