Söndag / papegojtulpaner / rabarber

sondag
sondag
Tulpaner
Äntligen börjar man se resultatet av det jag planterade i september! Så tulpanenen på den stora bilden här borde alltså heta Pink Vision. Och snart kommer kanske få Queen of night. Älskar ovanliga tulpaner!

Valborgsmässoafton
Denna veckan började med en klämdag. För på tisdagen var det Första maj. På måndagen grävde P bort busken som stod utanför vårt sovrumsfönster. Den var så gammal och risig. Skönt att få tomt där. Så grillade vi mitt på dagen. Tur var det för sedan kom det regn och åska.

Karate
Sedan blev det Första maj och vi bara njöt av att ha en ledig dag. Jag köpte mig en klänning. På kvällen var vi på med och tittade när sonen tränade karate. Han gillar det! Kul! Hoppas att han vill fortsätta till hösten.

Bowling
Igår kväll var jag och ett gäng tjejer hos en kompis som fyller år. Vi snackade, åt gott och sedan var vi på och spelade bowling. Det gick visserligen inte speciellt bra, men ändå kul att hitta på något tillsammans!

Vindspel
Jag har köpt ett magiskt vindspel. Yoga-instuktören hade ett och jag blev inspirerad. Jag kunde helt enkelt inte låta bli :-) Det låter så här!

Rabarber
Idag bjöd vi på rabarberpaj till efterrätt. Så gott med vaniljsås till. Till huvudrätt var det också paj, tacopaj med sallad och en grönsakgratäng. Men vi får laga mera nästa gång för det räckte ju knappt...

TV
Nu tänkte jag gå och tittade vidare på tv. Det är riktigt spännade och även väldigt otäckt. Jag såg första avsnittet av The Handmaid's Tale igår!
 
sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0