Söndag / farmor / Stå Upp och Paddla

sondag
farmor
Farmor
Min farmor fick vara med i bloggen idag. Detta är en så fin bild av henne tycker jag! Hon är 28 år här. Hon gifte sig när hon var 28, med en 2 år yngre man, och blev mamma vid 30. Precis som jag.

Skai
Vi var på Skai och åt god mat och tittade på utsikten. Allting smakade mycket, goda smaker. Efterrätterna var med jordgubbar resp. päron och ingefära. Jag dricker i stort sett alltid vatten till maten. Ett tips om man vill ha något alkoholfritt men ändå festligare är lemonad från Kivik.

Satin
Jag hade en ny kjol och blus på mig från H&M. De är egentligen mörkblå, det syns inte så bra på bilden. Fin längd på kjolen som passar mig.

Fika
Jag har varit på utflykt med mamma också i denna veckan. Lite sight-seeing i hembygden. Jag köpte förresten en god svart salt lakrits. Och i torsdags träffade jag min kompis Mia, vi gick till Espresso House. Kul att ses!

Paddla

Barnen är hos sina kusiner i Blekinge. De har badat, varit på tivoli med mera. Jag fick bilder från dem där de provar på att stå upp och paddla på en speciell bräda i vattnet. Det är något jag också vill prova!

sondag.
sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0