Söndag / mohawk / damcykel

sondag
sol
Veckan
Första jobbveckan efter semestern. Det har inte blivit mycket fotat, bilden på solen är från barnens vistelse hos sin faster. De har haft det kanonbra i Blekinge och har badat med sina kusiner varje dag. De såg en stor syrsa där. När de kom hem såg vi en här också! Tog de med sig den hem?

Frisyr
Barnens frisörbesök blev framflyttat tills i fredags. Lilleman vill välja frisyr själv och då blir det så här ...Mohawk.

Äpplen
Det är inte ett äppelår i år, i alla fall inte hos oss. Fyra äpplen på två träd. Inte så fina ens, men vi har gamla träd.

Bio
Hela familjen var på bio tillsammans. Alla gillade filmen Yesterday, den om Beatles musik. Tokig handling men bra musik såklart!

Cykel
Lillman är inte så liten längre. Han är typ 175 cm lång nu och fick en ny cykel igår. Han har använt min gamla svarta rostiga Puch från 80-talet och han ville ha en svart damcykel igen! Vi hittade en på XXL.

Lyx
Jag var på ansiktsbehandling i 75 minuter med rengöring, peeling, massage, TCM och annat spännande. Perfekt efter första jobbveckan.

sondag

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inga äpplen hos oss heller. Jag klippte nog trädet alldeles för hårt i våras. Men vi hinner aldrig ta hand om äpplena de år vi får rejält med äpplen, så jag är nöjd.

Nope, inte Karl Oskar dagar för oss i år. Tyvärr.

Önskar dig en fin vecka!

2019-08-11 @ 19:57:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0