Söndag / julgranen / Hasse och Tage

sondag
julgran
Julgranen
Vi, dottern, klädde granen redan till första advent detta året! Tidigaste någonsin tror jag. Den fick nya mörkröda sammetskulor från H&M. Vi provade först batteriljus med fjärrkontroll från Clas Ohlson men de byttes ut till en slinga med sladd. Men vi valde en sådan delningsbar sladd som är lättare att sätta fast i granen. Granen står i uterummet där det har varit runt 10 grader. Vi ska höja värmen på elementet där på julafton!

Ljusslingor
Jag vann en batteridriven tomteslinga i jobbets julklappsspel! Den är från Rusta visst. Mina tre kollegor har också fixat, så vi har haft det fint i juletid. Den där vita paket-paljettlampan såg tösen och jag på Citygross och pimpade den med en hälsning! Det fanns mycket kul att se på deras julavdelning.

Köttbullar
Min raring har stekt ett gäng köttbullar idag! Ingen jul utan hemmagjorda!

Beige
Jag köpte nya kläder med inspiration från mitt senaste blogg-collage.

HasseåTage
Idag har jag sett alla tre avsnitten av Hasse och Tage på Svt play. Så fint!

Bio
Alla fyra i familjen var på bio i fredags och såg Star Wars The rise of Skywalker. Och vill du ha koll på alla elva filmerna så titta här:
https://www.cafe.se/star-wars-filmer-ordning-handling-kronologi/

Sovmorgon
Äntligen julledigt! Jag har tio av tolv sovmornar kvar att njuta av! Ingen klocka som ringer. Sovmorgon för mig innebär att sova längre än 5.20. Så jag brukar stiga upp runt 7-8 när jag är ledig. Barnens gardiner drar jag upp vid tiotiden...

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0