Skidresa / Sälenfjällen / Stöten

sondag
stoten
Stöten
Vi har varit på skidresa! Lördag till lördag, hela familjen tillsammans med svärisarna. Vi bodde i en stuga i Varglyan i Stöten. Vädret var mest mulet och det var dimma och det snöade. På onsdagen hade vi solsken. (Det var fyra år sedan nu, som vi var i Lindvallen).

Skidskola
Dotter var ju på en skidresa till Stöten med skolkompisarna i januari förra året. Då åkte hon i tre dagar. Slalom verkar vara hennes grej! Denna gången hade hon skidskola i två dagar. Hon åker väldigt bra redan. Sonen, som ju då bara har åkt i två dagar innan och det var för fyra år sedan, han gick i skidskola i fem dagar nu. Han har utvecklats mycket.

Slalom
Jag hade skidskola i två dagar och liftkort i tre dagar på denna resan. På de tre dagarna gick jag från plogsvängar till att kunna få tyngden på dalskidan och att kunna sätta intill skidorna parallellt. Det känns roligt att äntligen ha fått till det! Nu krävs det förstås ännu mera mod och mera tid. Jag hade tänkt att ta med mig och åka längdåkning de resterande dagarna, men jag var för trött.

Förkylning
Det blev inga brutna ben denna gången, tack för det! Men denna jobbiga förkylning! Barnen har klarat sig, men P och jag hade inte någon bra uppladdning inför skidresan. Veckan innan var vi båda febriga och hostiga och sedan kom nästäppa och snuva. Jag har varit och är fortfarande täppt, typ bihåleinflammation.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0