Söndag / flytt / förkyld

sondag
tulpan
Förkyld
Jag tränade två pass precis i början av februari ...och det är allt. Jättetråkigt. Jobbigt att vara förkyld. Vilken trött februari det blev detta året ...och början av mars. Nu ska jag sakta och säkert komma upp igen. Allt känns trist när man inte är frisk. Nu är jag hemma och deppar för att jag missar mina favoritpass på träningen. Men några ljusglimtar har det varit i veckan i alla fall:

Massage
Det är så mycket värt för mig att gå på massage regelbundet. Jag brukar alltid känna att det gör ont någonstans, men inte i fredags. Så kroppen har väl trots allt mått lite bra av all vila: Semester från jobbet och träningsuppehåll. Bra att pausa ibland helt enkelt, om än motvilligt.

Pizza
Vi hade kompisar över i lördags. Vi hade flyttat fram träffen tre veckor för att jag var sjuk, och nu var jag fortfarande inte helt frisk. Men det gick bra, de gick hem innan tio :-) Vi gjorde pizza där var och en fick välja topping på sin del av pizzan. Sedan var det bastu resp. mello.

Flytt
Mina föräldrar har flyttat till en ny lägenhet i denna veckan. Vi var hos dem och hjälpte till igår och i förgår. Det blir jättefint för dem! Jag fick en bild av min kusin från när jag är 3 år och sitter på min pappas axlar. Kul med gamla foton!

Söndag
Idag har vi varit hos barnens kusin som fyller 4 år. Han fick en Flexi-trax bilbana. Vi fick lyx-brunch och pannkakstårta. Trevligt! Men nu är jag trött, det får bli tidigt i säng. Så skönt att det är ljusare på morgonen nu när man kör till jobbet.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0