Söndag / promenad Tube Roll / Melodikrysset

sondag
sondag
Promenad
En skön promenad i skogen när det är runt 15 grader och halvklart är något av det bästa jag kan tänka mig! När vädret är perfekt för de kläderna på bilden samt en långärmad t-shirt utanpå, den svarta från Nike, samt skor. Skönt att jag gick igår för idag är det jätteblåsigt.  

Rullen
En Tube Roll är bra till mycket. Jag rullar ryggraden på den. Sedan lägger jag den under längdryggen som stöd, då kan benen vara helt avslappnade i ett upprätt läge. Skönt att vara upp-och-ner en stund, speciellt efter en långpromenad. Och sedan gjorde jag en omelett.

Melodikrysset
Den var länge sedan jag lyssnade på hela Melodikrysset i sträck. Igår var första gången jag använde appen till att fylla i lösningen. Det var en bra vecka att premiär-kryssa på för jag klarade hela! Utan hjälp av någonting. Inte google, inte Shazam. Fast jag tänkte ändå inte skicka in det.

Jeans
Jag använder sällan jeans. Men nu har jag köpt nya, så nu ska jag ha en jeans ett tag framöver tänkte jag, varvat med mjuka byxor förstås.

Glass
Barnen och jag fick en glassburk var av vår respektive favoritglass denna helgen. Min just nu är Sias med chokladtryffel. P har inte varit hemma.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0