Söndag / äppelblom / körkort

sondag
sondag
Äppelblommor
Äppelträden blommar. Vi har bara två och de är gamla. Det norra av dem har fina, men få, blommor just nu. Något annat som blommr fint just nu är tulpanerna. Jag gillar svart, vit och ljusrosa.

Sockerkaka
De bästa recepten finns i Leila Lindholms bok A piece of cake som jag köpte 2008. I fredags bakade jag en sockerkaka. Jag gjorde en variant där jag tog en skalad och fint skuren rabarber som jag la i ca 1 msk kardemumma och sedan petade jag ner dessa skivor i smeten när smeten låg i sockerkaksformen.

Körkort
I onsdags var det teoriprov och i fredags uppkörning ... i smyg. Först när allt var klart fick vi veta att vår dotter numera har körkort! Så skönt att ha klarat allt på första försöket och så innan sommarlovet dessutom!
...Nu är det dags att börja övningsköra med sonen.

Smycken
Hon fick en present! Örhängen och halsband i färgen light peach från Svedbom.

Promenad
Igår träffade jag tre kompisar. Vi satt och åt på Anettes altan och sedan var vi på promenad och kollade på nybyggda hus och på solnedgången.

Eurovision
Jag missade Inför Eurovision-programmet på tv igår kväll. Men det gjorde visst inget. För man kan rösta idag också! Och det gjorde jag när jag såg reprisen.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0