Söndag / syréner / solsäng

sondag
sondag
Syrén
Ädelsyrénen Sensation har börjat att blomma i trädgården denna veckan! Den finaste jag har. Bondsyrénerna kommer snart och så den ungerska syrénen. Pionerna har fått knoppar också.

Planterat
Tomater, gurka, blomkål och bönor är plantor som vi fått av svärfar i år. Så nu blir det till att ta hand om och vattna dem för att se vad det kan bli av det! Vi köpte några nya krukor på Plantagen igår.

Solsäng
Jag köpte och fraktade hem, dottern monterade och så fick vi en solsäng! Den har redan kommit till användning för helgen har varit varm och solig. Att sola är inte min favoritsyssla, men jag hade bikini på mig igår och låg där ca 10 minuter (ökar tiden successivt) på varje sida bara för att få lite vitamin D. :-)

Träning
Vi var på dubbelpass igår med Cxworx (core-styrka) och Sh'bam (dans) dottern och jag. Kul att träna tillsammans! Det är nya releaser (nya övningar, ny musik) nu så det är extra roligt.

Jobbat
Denna veckan har jag jobbat tre dagar. Det känns kluvet att vara korttidspermitterad, men jag försöker att njuta i nuet och tror att allt ska ordna upp sig så småningom.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0