Söndag / bil utan tak / smoothiebowl

sondag
sondag
Mercedes
Farsan har köpt en cabbe till sin 84-årsdag :-) Tösen och jag fick provköra den igår! Vi passade på när solen sken. Mina föräldrar har haft en Saab cabriolet tidigare. Nu var det tydligen dags igen. Fånga dagen!

Smoothiebowl
Mia och jag fikade tillsammans i onsdags. Vi provade smoothiebowl. En smoothie i en skål med frukt och nötter på. Kul att ses! Jag gratulerade henne med ett halsband från ioaku.

Hoodie
Sonen köpte sig en hoodie på H&M. En ljuslila med Patrik Sjöstjärna på. När jag skulle tvätta den åt honom i tisdags så ville min nya tvättmaskin inte centrifugera. Trots flera försök. Så det tog en stund att torka den. Patrik var fortfarande blöt i luvan på torsdagen. Nej, det låter inte så kul i skrift. Men kolla på bilden istället!

Träning
Jag var på Cxworx igår. Första gången jag går på en på On Demand-klass. Vi hade ingen instuktör utan kollade på en skärm med instuktioner istället. Det gick bra! Vi körde release 34 vilket är en favorit! Jag kom på att jag inte kört cx på 1½ månad nu. Träningsvärk i magen idag!

Dans
Dotter har börjat sin dans-termin nu. Jazzdans, Dance Hall, Lyrical och sånt. Kul! Bra att hon har körkort nu. Det blir lite mindre skjutsande då. Sonen går på karate. Han tar bussen dit ibland men vi hämtar honom helst på kvällen. Speciellt när det är sent och mörkt plus i pandemi-tider. Mormor hjälper till.

Reklam
Det syns reklam (från blogg.se) på min blogg. Inte som jag kan styra över... Jag läser bloggar i datorn, där jag kan blockera reklam. Det är värre med mobil och surfplatta. Tyvärr.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0