Söndag / januari / trist

sondag
sondag
Massutrotningen
"För 60 miljoner år sedan slog en asteroid ut dinosaurierna. Det var det femte massutdöendet i jordens historia. Nu upplever vi det sjätte och den här gången är det vi människor som förstör livet på jorden för växter och djur"... Jag har sett Attenborough och massutrotningen på SVT play och sedan såg jag om den en gång till! Jag önskar att alla ska titta på detta!

Städat
Idag har vi städat kylskåpet. Tvättat sängkläder, tagit hand om växterna med mera. Granen åkte ut igår! Elljusstakarna byter jag ut mot lampor nästa helg.

Jobbat
Årets första jobbvecka bestod i att jobba två dagar, ha ledig Trettondedag, jobba i två dagar till. Och efter det kopplade jag av med floating. Nu ser jag fram emot påsklov! ... men det är elva veckor dit.

Snö
Det har kommit lite snö i denna veckan. Vackert när det håller sig kvar en stund! Och ännu finare om solen skulle visa sig. Trist när det ligger runt noll och det smälter och fryser om vartannat. Pendla är trist nu ... men man kan ana att det är lite ljusare vid 16 nu när man ska köra hem från jobbet.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0