Söndag / träning / nyår

sondag
sondag
Nyårsafton
Vi hade våra vänner över på middag. P hade lagat lamm sous vide. Vi vuxna bastade och så hade vi lounge i tvättstugan :-) Fotbad med epsomsalt. Så blev det dags för efterrätt och spel. Ett spel som P fick heter Röda tråden om mat. Vi spelade även Cards against humanity. (det engelska originalet till Rackare).

Fyrverkerier
Hade det varit ett organiserat tillfälle om året, vid tolvslaget på nyåret, så hade jag kanske kunnat uppskatta fyrverkerier... men det är varje kväll hela jullovet och andra tider på året också. Det är attacker mot blåljuspersonal, mot människor! mot hus, in i butiker... Jag hatar smällare!

Träning
Det känns skönt att hålla igång träningen. Jag mår bra av att röra på mig! Året började, efter lite uppvärmning, med cxworx och sh'bam. Det är så kul att dansa! Jag har blivit bättre på det nu under höstterminen som varit.

Januari
De kallaste och tråkigaste månaderna på året ligger framför oss nu ...inte mina favoriter. Jag tar det lugnare på vintern. Jag har bokat in lite massage och annat att se fram emot för att ta mig igenom januari och februari. Nu när julen är över längtar jag efter våren! :-)

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0