Söndag / fyrhjuling / sheet mask

sondag
fyra
Fyrhjuling
Svärisarna har köpt en fyrhjuling. Vi fick oss en liten provtur igår! De ska ha den i sin skog. Tösen gillade att köra den. Lilleman var inte med så han får prova en annan gång. Det var en mulen dag och marken var frusen.

Ansiktsmask
Första gången jag provar sheet-mask! Jag köpte en ask från Snow Fox. Den var väldigt sval och skön att ha på sig. Jag smörjde sedan in mig med resterna av gelen på kroppen och blev jättelen :-) Det är mest dottern som önskat sig detta och nu slog vi till. Roller i rosenquarts och heart gua sha aventurine. Jag har varit på ansiktbehandling tidigare med gua sha teknik.

Piano
Jag träffade min kompis på födelsedagsmiddag igår. Hon har alltid spelat piano till och från men nu har hon övat lite mera under det senaste året. Kul! Så vi fick en pianokonsert igår med klassiskt :-)

Huset
Idag är den 12 år sedan vi flyttade in i huset! Jag firade det plus våren med att köpa penséer m.m. till utekrukorna. ...Nästa projekt är att fixa till garaget. Det finns ständigt att göra när man är husägare. Garaget är från 70-talet.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0